Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ja mam 200 duhačov v 30 kubikovom jazierku teraz po prvý krát krmim ich 2x za den 1% z ich váhy.Nakolko pstruhy bude pre mňa určené na konzumáciu používam zásadne profesionálne krmivo COPENS.,príležitostne ich prikrmujem kostnými červami, pokial zaprší tak po nociach zbieram dážďovky, tie milujú ale občas im nachytám aj dreobné rybky, poterr z bielej ryby a to je iná akcia. pstruhy som kúpil začiatkom augusta mali 12-15 cm a teraz už niektorý presahujú 26 cm.

Treba dať pozor na lacné krmiva, rychlo sa rozpuštajú a nenormalne kazia vodu a väčšinou mäso takto krmených rýb nieje určené na ludskú konzumáciu ale len na športovy rybolov.Na dne jazierka pláva 10 jeseterov aby spotrebovali granule ktoré nezjedia pstruhy a nekazila sa potom voda, výhoda jesetera je, že je aktívny a príma potravu aj počas zimy narozdiel ok naprkad koi alebo karasov ktorí v zime lajtsky povedané spia.Krmná dávka pre pstruha je daná aj tabulkovo ale ja ich krmím tak odhadom nekrmím ich min 1,5 hod pred zotmením aby dobre do noci vytrávili.skúste mrknuť na link.Výhoda mojich pstruhov je že si dosť aj nachytajú prirodzenej potravy hmyzu nakolko v okolí nieje taky prirodzený zdroj vody tak vela hmyzu lieta na moje jazierko, pstruhy sú vlastne cely den nalove a cihajú celý deň čopadne na hladinu

Pstruh Dúhový chov

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika