Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Konkrétně v mém případě jde o betonovou tašku Bramac (Alpská taška Classic Standard), píšou o ní, že "její povrch je hladký s nástřikem disperzní barvou". Chemii nerozumím, ale tak nějak doufám, že to snad vadit nebude, byť chápu, že se při každém dešti smyje prach a částečně i popílek z komína (občasné přitápění domu v krbových kamnech, i když pouze vyschlým dřevem).

Nicméně plocha střechy, ze které by voda tekla má jen cca 40m2 no a samozřejmě jezírko bych rád co největší, ovšem tam už je to záležitost financí, větší jezírko=vyšší cena jak pořizovací, tak myslím i udržovací. Možná, že těch výše zmíněných 50m2 by bylo asi fajn, počítám s vyspádováním a hloubka v koupací části snad do dvou metrů by mohla být ok, co myslíte? Situace na pozemku mi však dovoluje přivést dešťovou vodu až právě do koupací nejnižší části a ze zhruba podobného místa bude přepad do kanalizace. Líbí se mi myšlenka, že někde poblíž by bylo čerpadlo (skimmer/dnové?), které by vodu tahalo do oddělené kořenovky, ze které by přečištěná voda tekla samospádem potůčkem zpět do horní (mělčí a zarostlejší) části jezírka.

pe3k

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika