Nerezové schody

host - 243.235 (?)
26.6.2016 0:12

To me take prekvapilo ze se tak soupou po folii, uz jenom to ze se i po dotazeni vrklaji me dost znervoznuje.Mam 115 kg a kdyz lezu do bazenu tak trnu hruzou abych tam nezahucel i se schodama.To soupani o folii jsem trosku zamezil ze jsem si nastrihal takove dve kola z nejake mekke gumy a vypodlozil jsem s tim ti pricucky co jsou oprene o tu folii.Vystrihl jsem vetsi prumer nez maji, tak jsem aspon trosku omezil to soupani.

Ale ta kvalita toho upevneni me opravdu s..., za ty penize co za to chteji.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 123.86 (?), 22.6.2016 22:21

A co ty schudky?? Prý nejdou dotáhnout a vyklají se, jak upevnit, aby se vyklaly?? Alena

Dasty - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (311) - 245.29 (?), 23.6.2016 5:36

Tak ty dvě hlavní trubky byly do vrtule a musel jsem je dost pracně rovnat.Vlastní schůdky jsou o hodně pevnější než ty jejich, co jsem měl před tím" De Luxe nerez."Jinak jsem po zabetonování zjistil to samé.Tak jsem vyhodil utahovací klínek a nechal si vyrobit novej ze silonu.Nebo je možnost za něj na tu šikminu dát podložku, aby víc utahoval.Je to prostě Do-Do.

host - 123.86 (?), 23.6.2016 22:15

Utahovací klínek je tedy ten aretační špalek? A když jste si ho nechal vyrobit, můžete mi ho nechat taky udělat z toho silonu 2 ks? Samozřejmě Vám to zaplatím, nejsme technický typ :-). A jak poznam, že jsou trubky do vrtule a jak srovnám? Děkuji Alena

Dasty - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (311) - 245.29 (?), 24.6.2016 15:53

To, že jsou trubky do vrtule poznáte jednoduše.Položíte hlavní díl nesestaveného žebříku na rovnou plochu, třeba podlahu.Pokud leží celou plochou a neni některý konec ve vzduchu tak je to v pořádku.Pokud ne, musí se to srovnat,.Ale pokud nejste techniký typ, tak to raději zadejte někomu kdo na to má vybavení.Mohlo by dojít k poškrabání trubky.

host - 79.200 (?), 24.6.2016 17:43

Jo ty schůdky a že nedrží pevně mě též překvapilo. Ale třeba je to naschvál, aby v tom pracovaly, nevím...

Jarda

Dasty - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (311) - 245.29 (?), 25.6.2016 9:26

Jenže tím, že nedržeji se šoupou po té folii a může jí to časem poškodit.

host - 243.235 (?), 26.6.2016 0:12

To me take prekvapilo ze se tak soupou po folii, uz jenom to ze se i po dotazeni vrklaji me dost znervoznuje.Mam 115 kg a kdyz lezu do bazenu tak trnu hruzou abych tam nezahucel i se schodama.To soupani o folii jsem trosku zamezil ze jsem si nastrihal takove dve kola z nejake mekke gumy a vypodlozil jsem s tim ti pricucky co jsou oprene o tu folii.Vystrihl jsem vetsi prumer nez maji, tak jsem aspon trosku omezil to soupani.

Ale ta kvalita toho upevneni me opravdu s..., za ty penize co za to chteji.

Dasty - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (311) - 245.29 (?), 26.6.2016 9:01

Proto jsem koupil ty Slim schody, abych se pružením trubky vyhnul tření po té fólii.To jsem ale netušil, že se to takhle vyklá v tom ukotvení.Nyní po úpravě to je celkem v pohodě.Je to prostě do - do.Před těmito jsem měl De Luxe nerez schody a ty dokonce napadal rez.Nehledě na to, že ty plastové díly se při mojí váze 82 Kg povážlivě kroutily.No a ta jejich cene byla taky dost velká.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Koš na čidlo8.5.2025
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz