Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mít v bazénu čistou vodu je dost pracné. V zásadě chce bazén (navíc nekrytý zastřešením) dost práce. Zaráží mne, že píšete, že se Vám dostává voda spodem - pak by to znamenalo, že máte spíše jezírko a ne klasický bazén s nepropustnými stěnami.  Nepíšete nic o konstrukci bazénu (beton, plast, plech..). I to je důležité pro další rozhodování.Znovu opakuji: kolem bazénu je dost práce, ke kvalitnímu využívání budete potřebovat fitr+ čerpadlo, něco na vysávání nečistot (jde to připojit k čerpadlu filtru),  bazénovou chemii, plachtu, solární kolektor na ohřev vody (bez něj bude koupací sezóna krátká) a bezpečný přívod elektřiny pro čerpadlo. Zde je třeba mít kvalitní jištění proudovou ochranou..Voda je lepší z městského rozvodu, je čistá a stabilizovaná. Ze studny je sice levnější, ale rychleji se kazí

Z mých dědečkovských zkušeností výrazně doporučuji ohrazení bazénu, který není nadzemní, dokud nebude vnoučatům tak kolem 5 let.

A až jim bude kolem 15 let, tak zase k Vám masívně jezdit přestanou.

Kupte si jednoduché kalové čerpadlo (tak kolem 1000 Kč) s plovákovým spínačem. Ten vypne čerpadlo, když bude voda vyčerpaná - snadno se toiž stane, že člověk dělá něco jiného, zapomene čerpadlo vypnout a to se bez vody spálí.

 S listím bude problém, bez plachty to nepůjde.Pak ovšem nastává otázka, jak ji jednoduše při provozu sundávat a kam ji dávat, aby se nezašpinila.

Dost by Vám pomohlo zastřešení, jenže kvalitní je dost drahé (desítky tisíc). U kulatých bazénů je navíc komplikovanější. Levné tzastřešení trpí větrem a nevydrží potřebných cca 10 let.

Takže vidíte, že koupání v bazénu je zaplaceno dosti velkou prací i náklady.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika