Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den.

Tak ten chlornan koupíte např: u firmy FORNIA.

...a místo té kyseliny sírové bych doporučil kyselinu chlorovodíkovou (solnou) v ceně cca 50,-/ litr (kupuji běžně v drogerii na př. na čištění toalety od vodního kamene). Mám bazén cca 10m3 a dávám do něj : cca 1/2 litru kyseliny solné za sezonu (jak už zde někde bylo psáno). Vedly se tu veliké diskuze ohledně modré skalice. Já dávám 2 "rovné" kávové lžičky a pokud se stane (v loňském roce 2x) že mi začne lehce zelenat voda, přidám cca 1/2 litru SAVO do bazénů. Vodu mám jako křišťál a to za pár kaček. Lze přidat i kuchyňskou sůl Ta ničí řasy také.

PS:  takže: 10 kubíků studniční vody, kyselina solná- 1/2litru, 2 lžičky modré skalice a 1/2 litru SAVO pro bazény. Tuto "směs" jsem si nechal 24 hodin po aplikaci chemikálií otestovat na hygieně a nebyla schledána v žádném ohledu jako zdraví závadná.  - - Snad Vám to trochu pomůže. _Já jsem spokojen.

Petr z Teplic

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika