Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, použití Sagenu k dezinfekci vody je taky další možnost volby. Výrobek má 98,7% kuchyňské soli jako plnidlo a 1,3% dusičnanu stříbrného, který má antiseptické vlastnosti.  O sagenu píšou že je dráždiví ale jinak si přečtete že dusičnan stříbrný se dodnes používá jako roztok který je kapán do očí novorozeňat k zamezení nakažení pohlavně přenosnými chorobami od infekční matky.  Já si myslím že je tady bojkot na používání koloidního stříbra. Jediné, co se veřejnost dodnes od „lékařských odborníků“ doslechla bylo, že koloidní stříbro patří do říše mastičkářů, ba dokonce, že jeho užívání je nebezpečné.  A tito „profesionální mlžiči“, mnohdy odměňovaní fešáckými dovolenými na pacifických ostrovech, se neštítili užívat jakýchkoli prostředků.  Farmaprůmysl to nechce připustit že stará věc fungovala a příchodem vynálezu penicilínu se koloidní stříbro úmyslně zapomnělo. Staři Řekové jedli a pili ze stříbra, zrovna tak jako i mnohé jiné kultury celého světa. Pionýři divokého západu dávali stříbrný dolar do nádoby s mlékem, když chtěli, aby zůstalo čerstvé. Zvláště důležitá je možnost využití koloidního stříbra jako neškodného konzervačního prostředku pro zásoby vody - tyto nádoby ale musí být zároveň chráněny před světlem a nesmí být z kovu. Americká NASA používá stříbro pro udrženi jakosti vody pro kosmonauty. Koloidní stříbro je bezpečné, netoxické, působí jako antibiotikum, zabíjí více než 650 patogenů, ničí houby a plísně, zabíjí parazity, neshromažďuje se, nedráždí sliznici, nevytváří závislost, neobsahuje volné radikály.  Čistí vodu, působí protizánětlivě,  dezinfikuje,  je bioasimilační, nedráždí oči.
Vždyť se prodává Ionizátor, je zařízení, které udržuje bazénovou vodu s 90% úsporou chlóru, nebo jiných chemických látek používaných k desinfekci bazénové vody. Pracuje na bázi řízeného uvolňování iontů mědi, stříbra a zinku, které ničí bakterie a řasy. Elektrody je slitina stříbra, mědi a zinku.  Něž použít Sagen, tak jsem kdy si koupil stříbrný drát o čistotě 99,94 ve firmě Safina, mám stříbro i ve studni a v bazénu pískové filtraci (stačí i stříbrný řetízek). Dá se i vyrobit i vyvíječ koloidního stříbra do bazénu.  Otázka je taky finanční. Používaní koloidního stříbra se nedoporučuje při zvýšené citlivosti na metalické stříbro.

Kečup

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika