Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

odpad není potřeba, na vířivce je dole vypouštěcí ventil který se snadno napíchne na zahradní hadici a tudíš vodu můžete odvést kamkoliv.

My máme vířivku Time 2 SPA, stála 13.000Kč, jediná nevýhoda u vířivky je, že čerpadlo. které filtruje vodu a zároven i ohřívá, což se projeví výrazně na spotřebě, el. energie. Jinak hluk při zapnutí čerpadla na funkci vířivky je snesitelný.

Defakto ohřev vody skoro nepoužíváme, neboť na požadovanou hodnotu 40C by se musela vířívka nahřívat asi 24hodin, což je k ceně elektřiny nesmysl. Při svitu slunce se vířivka ohřejě na krásných 30C i více a bez ohřevu. Doporučuji se zeptat před zakoupením vířívky jak je to s filtrací (pokud to teda vubec bude prodejce vědět), musí být odělená, jinak je to pěknej žrout. V současnosti řeším problém jak v čerpadlu odpojit topné těleso, aby se snížila spotřeba energie pri samotné fitraci. Čistit a zároveň ohřívat opravdu nepotřebuju, kór v noci :)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika