Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 

Vína > Víno, najrychlejsia vyroba

   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3   
            

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.234.255 (?), 14.10.2015 14:26
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Bude z toho burciak, ked boh da :) som to uviedol vyššie
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
            

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.19.52 (?), 19.10.2015 18:55
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Je vidět, že jste nikdy nečetl a ani neslyšel o "přípravě mikrivzorků vín". To bylo publikováno již v 80-sátých letech v časopise Zahrádkář. Používali dokonce jen 0,5 l moštu.

Připojit reakci
               

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.187.224 (?), 19.10.2015 19:20
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Přiznávám, že jsem se v 80-tých letech mikrovzorky vína nezabýval a nedělám to ani dnes.   j.c.

Připojit reakci
         

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.124.132 (?), 14.10.2015 20:57
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Musím konstatovat, že i ve 2,5l PET ce se dá udělat víno. A nejsem sám komu se to povedlo. Rozkvašeno koupeným burčákem (2dl) a za použití kvasné rourky v pryžové zátce.

Problém je rozohnit spontání kvašení. Proto doporučuji kvasinky. Rozhodně pro rozběhnutí je je třeba vyšší teploty. Klidně 25stC.

Připojit reakci
            

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.234.255 (?), 14.10.2015 21:17
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Dal by som do toho tie kvasinky, ale u nas ich nemali v obchode, do mesta sa az zajtra dostanem, ale uz to necham tak asi..., píšu, ze pri malom mnozstve nie su az tak potrebne, tak uvidime, prinajhorsom bude aspon must
Připojit reakci
      

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.234.255 (?), 14.10.2015 18:35
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Tak čo páni, kedy to začne bublať? Či kvasí aj bez bublania?
Připojit reakci
      

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.234.255 (?), 14.10.2015 22:04
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Ten necely liter cerveneho mustu som az dnes vylisoval, a nechal v sklenenom pohari odkalit, ze ho potom skusim tiez dat do petky. A teraz pozeram, ze kal je usadeny dole a navrchu plava nejaka mazlava hneda usadenina. Zaujimalo by ma o co sa jedna, je to nejaka plesen-briza? Hrozno som popucil vcera rano, bolo pri izbovej teplote a dnes som ho prelisoval. Cize za asi 24 hodin sa to vytvorilo
Připojit reakci
         

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.187.224 (?), 15.10.2015 13:41
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

zoxidovaná pěna.

Připojit reakci
         

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.234.222 (?), 15.10.2015 18:29
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
penu som pozbieral, a ten must celkom dobre chutil, sa mi zda, ze aj mierne sumivy bol ale vratme sa k 2,5l petkam. Zacina sa nieco diat lebo voda ktora bola v hadicke(kvasnej zatke) vystriekla von. Uz som ju 2 razy doplnil stirekackou. Co treba robit?
Připojit reakci
            

Víno, najrychlejsia vyroba


host - xxx.xxx.187.224 (?), 15.10.2015 18:56
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Vyhodit zátku s hadičkou, nahradit ji obyčejnou ale nezataženou zátkou na PETky nebo ubrouskem s gumičkou a počkat si na bouřlivé kvašení, dobré je mít v lahvi prostor na pěnu, kvasné nádoby se obvykle plní ze 3/4.  j.c.

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3   
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Uzení domácích klobás1.6.2020
Uzení domácích klobás1.6.2020
Bílý ocet - dostupnost26.5.2020
Průměr komínu k udírně20.5.2020
Uzení domácích klobás19.5.2020
Generátor kouře15.5.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů