Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nemyslím si, že se tady matou pojmy.

Jablečné víno - nápoj z jablečného moštu, cca 10-15% alkoholu. Vyrábí se z jablečného moštu, vody a cukru.

Cider - nápoj z čistého ničím neupraveného moštu, obsah alkoholu cca 4-7%.
*
Staří výrobci jiné nádoby než dřevěné většinou k dispozici neměli! Plasty nebyly, nerezové oceli taky tak pak zbývala už jen kamenina nebo keramika.
A vůbec co je špatně na zrání v dubových sudech?
Teda krom údržby a špatné manipulace s nimi. Přip. ztrát odparem, ale to je daň které se vyhnout nejde když se jedná o takové výrobky...

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika