Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ještě dotaz,,,než jsem víno uložil ochutnal jsen a se zdálo se mi dosti kyselé. Jablečného moštu-cukr změřen 11% bylo 20.l něco rozděleno do cukerného roztoku, žádná voda nepřidána.Dáno 5.kg cukru, rozděleno na třetiny a přidáváno postupně co týden.Kvasinky hlubokoprokvášející až 16%.Mošt měřen PH 2. Ten mošt se moc pít nedal opravdu dosti kyselý.Tak nevím jaestli stačí dosladit to cukerným roztokem dle uvážení, nebo se to časem zlepší a nebo nějaké jiné řešení.Dělám i jiná vína ale tak kyselé jsem ještě neměl...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika