Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 
Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky nesmí obsahovat díla (texty, fotografie nebo ilustrace) jiných autorů (například z knih, časopisů nebo jiných webových stránek). Příspěvky autorů, kteří nedodržují pravidla pro vkládání příspěvků, se v diskuzích zobrazují po jejich schválení administrátorem.
Připojit reakci do diskuze Jaký další postup s rybízovým vínem?
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nechat vykvasit. Tj. dokud půjdou z bubláku bubinky, tak to kvasí. Pak stočit a doplnit převařenou vodou popř. s cukrem co nejblíže zátce(tak 1-2cm). Další už je alchymie. Pokud budete něco potřebovat klidně se zeptejte. Dělám ho každý rok. 

GB

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru ZAHRADA.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.

Jaký další postup s rybízovým vínem?


host - xxx.xxx.119.228 (?)
9.7.2015 17:32
Tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den,

Založil jsem před 14 dny rybízové víno. CCA 25 litrů. Rybíz byl vylisovaný a nyní vše kvasí v kvasné nádobě. Na povrchu se udělal dekl. Asi tak 2 cm silný. Mám to odstranit a přelít do jiné nádoby?

Ještě je taky dole kal. Mám to všechno odstanit? Není ten kal právě ty kvasinky? Nepřestane to kvasit když to přecedím přes plátno? Zatím to bublá poměrně dost. Použil jsem kvasnice Harris Premium Cider.

Díky moc za rady

Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   

Jaký další postup s rybízovým vínem?


host - xxx.xxx.119.228 (?), 15.7.2015 13:08
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

I tak děkuji.

Připojit reakci
   

Jaký další postup s rybízovým vínem?


Georg Black (329) - xxx.xxx.38.186 (?), 15.7.2015 16:26
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Nechat vykvasit. Tj. dokud půjdou z bubláku bubinky, tak to kvasí. Pak stočit a doplnit převařenou vodou popř. s cukrem co nejblíže zátce(tak 1-2cm). Další už je alchymie. Pokud budete něco potřebovat klidně se zeptejte. Dělám ho každý rok. 

GB

Připojit reakci
      

Jaký další postup s rybízovým vínem?


host - xxx.xxx.142.11 (?), 16.7.2015 11:44
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Na netu je "hafo" předpisů a postupů jak na rybízové víno, jen si je stáhnout... ale to již stojí námahu, že... takhle přijít k "hotovému"... bez studování, bez srovnávání, bez vlastní invence!! 

Připojit reakci
         

Jaký další postup s rybízovým vínem?


Georg Black (329) - xxx.xxx.38.186 (?), 16.7.2015 12:16
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Ano tak tak. Začal jsem s pdf p.Borise Valenty Příprava domácích vín a je to plně dostatečné. Staré a přece aktuální.cool

Připojit reakci
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Uzení domácích klobás30.6.2020
Strojek na uzavírání konzerv22.6.2020
Uzení domácích klobás16.6.2020
Uzení domácích klobás10.6.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení9.6.2020
Uzení domácích klobás1.6.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů