Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jen ještě dodám, že se dá kyselost spojená s chutí rybízu hodně ovlivnit dobou macerace. Zhruba od 12hod do 3 dnů jsou rozumný hodnoty. Já jsem se ustálil na výraznějíší rybízové chutí, kterou mám rád, toho dosáhnu poměrem 7kg ovoce na 10l vína + nějaký cukr zhruba na 24st ČNM a macerací 2dny. Vzhledem k malému množství lisuju v utěrce stočené do závitu.

GB

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika