Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já to nakládám do pětilitrovky  "od okurek",  na vršek dám igelit a připevním gumičkou. Když to pěkně zalijete tím alkoholem, aby to nekoukalo ven, nic nemůže kvasit ani se kazit. Zelené ořechy jsou najaře, tak myslím konec května, červen, jinak jim začnou tvrdnout uvnitř skořápky. ale dozrálé čerstvé vlašské ořechy jsou výborné v medu. Já jim oloupu i tu slupičku, co je pod skřápkou, takže jsou bělounké. Když jsou čerstvé, tak to jde. To je pak ňamka.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika