Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Naprosto Vás chápu, já tomu také nerozumím, ale pokud pan Jaroslav tvrdí, že je kapalina sladká a bez kyselé chuti... existuje vůbec taková odrůda jablek, kde je podíl kyselin takto omezen? Pokud není vhodné pH, řekněme 3,5 tak fermentační proces prakticky neprobíhá, proto jsem přídavek kyseliny doporučoval. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika