Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

... hpdně sladké-málo alkoholu, samozřejmě nula kyselin...

Tak tomu nerozumím. Kam by se kyseliny z jablek poděly? Jablečný mošt má obvykle mírný přebytek kyselin, takže se buďto musí přesladit na dezertní víno, pro výrobu stolního vína se kvůli kyselinám dokonce ředí vodou (a cukrem)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika