Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Taky se letos poprvé pokouším o jablečný burčák, a to ve dvou 20 l demižonech - použil jsem originál kvasinky vinka vč. živné soli, doplnil cukr opět dle návodu a bohužel k žádnému super silnému kvašení za cca 1 a 1/2 měsíce nedošlo - tedy samozřejmě kvašení funguje, ale velmi slabě - teplota cca 18 stupňů, zkumavka téměř nebublá.  Po ochutnání se v podstatě chuť za poslední týdny nemění - hodně sladké-málo alkoholu, samozřejmě nula kyselin V podstatě nepitelné. Tak nevím. Nechám to zatím prokvášet dál, ono se to snad nezkazí, Nemám v podstatě možnost teplejšího prostředí, ale část jsem odlil do petky a uložil v teplé kuchyni a ani se to nehne. Možná přidat horké vody, aby se mok lépe rozpohyboval.  A že by se mošt zahřál sám, to už pochybuju. Jaroslav

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika