Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Máte pravdu, ale jen zčásti. Jsem proti přidání cukru do kvasu, ne však do vína. Je mi jasné, že úspěšně destilovat čisté ovoce je možné, ale vyrobit ovocné víno tak, aby se dalo pít, bez přidání cukru nelze. Tak sladké ovoce (s výjimkou hroznů ve vinorodných oblastech a možná švestek) hodící se na víno u nás neroste. 
   Taky si pamatuji na ty modré sáčky s čarovnými názvy Tokajské,  Sherry, Malaga, Madeira, Perlopěna... I ten přibalený letáček, který jsem si (předvídaje, že ze sáčků časem zmizí) honem přepsal do sešitu receptů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika