Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím Vás pane doktore, přiznám se, že občas fušuji do ovocných vín, hlavně rybízových.  Vím, co obnáší přeteklý demižon a lavór jsem používal také. Rovněž pamatuji dobu, kdy bylo v drogerii hafo druhů kvasinek, jen si vybrat. Ale v každém sáčku byla tabulka o správném nakládání šťávy či ovoce, vhodný typ kvasinek a taky, co si počít, když na nějaký objem demižonu chybí surovina. Vzpomínám si a Vy mi to buď vyvrátíte nebo potvrdíte, že na každý chybějící litr se mělo dodat 1 litr převařené vody s 20 dkg cukru.  Já vím, před Vámi mluvit o cukru, to je bezpečnější ukazovat bejkovi červený lajntuch, ale tuším, že si to jistě pamatujete. Zdraví Petr Šlosar

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika