Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ze zadání vlákna tuším že je spousta věcí v postupu výroby spousta věcí provedena špatně a velmi spěcháte. Cesta vína od lisu po lahvování trvá obvykle 2 roky i víc, víno prochází procesy stačení, filtrace, ůpravě bílkovin.ad... Na netu jsou o výrobě spousty kvalifikovaných článků doporučuji pro stáčení nespěchat a něco přečíst,     pro víno v demižonech, sudech nebo tancích se síří obvykle na 40-50mg/l volné síry, před lahvováním i na 80mg/l     Na měření síry používám prostředek REAGENZ,

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika