|
Jakou odrudu třešně na slivovici?
|
|
|
|
tatnda - Diamantový Zahrádkář (1196) - 147.34 (?) 20.2.2010 22:46
co se týče vypeckování, nevidím důvod, jestli pecky nerozmelu... třešně, švestky,dám do sudu a pomačkám klackem, nedovedu si představit vypeckovat 100 kg třešní, jablka drtím sakumprásk a chuť je normální, co se týče výše napsaného, nejlepší chuť měl kalvados z prvních padaných jablek, skoro bez cukru, dal jsem kilo na 50 litrů a kalvík jak cuml, nejlepší je rok, dva dva odležet, je jemný, kolik stojí dřevěný soudek??...tmavší třešně mi připadají sladší, asi přitahování slunce na tmavou barvu a tudiž rychlé zrání a cukr...
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 43.51 (?), 15.7.2008 19:02
Ty kvasinky určitě vyzkouším. Myslíte že bude stačit to jedno balení, má 0.6g na dvacetilitrový demižon? Dále jsem viděl že se prodává živná sůl pro kvasinky, tu je vhodné též přidat do roztoku? Děkuji za odpověd.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatnda - Diamantový Zahrádkář (1196) - 147.34 (?), 20.2.2010 22:46
co se týče vypeckování, nevidím důvod, jestli pecky nerozmelu... třešně, švestky,dám do sudu a pomačkám klackem, nedovedu si představit vypeckovat 100 kg třešní, jablka drtím sakumprásk a chuť je normální, co se týče výše napsaného, nejlepší chuť měl kalvados z prvních padaných jablek, skoro bez cukru, dal jsem kilo na 50 litrů a kalvík jak cuml, nejlepší je rok, dva dva odležet, je jemný, kolik stojí dřevěný soudek??...tmavší třešně mi připadají sladší, asi přitahování slunce na tmavou barvu a tudiž rychlé zrání a cukr...
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3, 4, 5
|
|
|
|
|
|
|