Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud ta jáma byla velikosti i hloubky toho kruhu kolem, tak by měla být dostatečná. Zem do jámy to chce kvalitní kompostovou smíchanou napůl s původní zeminou. Stromku to chce před sázením zakrátit konce kořenů do živé části (bílý vnitřek) a na 24 hodin namočit do vody. Dost zakrátit větvičky (při jarní výsadbě tak na první očko směřující z korunky ven, protože zjara stromek musí zakořeňovat i růst zároveň). U stromku na vaší fotce bych osobně větvičky dala pryč úplně a až po zakořenění bych rostoucí "špičák" seřízla v o něco větší výšce na založení korunky. Kdyby byla třešnička přežila, stejně byste to časem musel udělat, protože byste se pod ni nedostal se sekačkou.

Podle fotky bych řekla, že má nejspíš něco s kořeny, V takovémhle případě zkuste příště spíš postřik hnojivem (nebo Vitality komplex) na list  - stromek rychleji reaguje a případně poškozeným kořenům neublížíte.    Lída

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika