Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Solárne sušenie je v podstate prastará a prvotná metóda sušenia. Delí sa na priamu a nepriame sušenie. Ak si vyhĺadáte v googli (najlepšie cez hľadanie obrázkov) heslo: solar fruit dryer  tak Vám vyskáče dosť obrázkov. Stačí si len vybrať. Vyskáču aj stavebné návody pre kutilov.

Osobne tiež používam obyčajnú plastovú elektrickú sušičku. Myslím, že to je efektívnejšie, ako sušenie v trúbe (práve pre kontinuálne odvetrávanie). Suším prevážne jablká (1 várka = 4kg, večer naplním - ráno suché, myslím, že sušička má 300W a 10 poschodí).  Pláta (občas) čistím v myčke, určite sa to dá aj pod sprchou. Farebné fleky nemám (aj keď som si robil špecialitu - sušené višne). Myslím, že investícia do obyčajnej sušičky (nemusíte hneď kupovať Ezidri) sa oplatí.

Od Ezidri sa ovšem oplatí kúpiť masívny kovový "loupač jablek". Stojí síce viac ako bežná lacná sušička, ale je to skvelý vynález.  Mne trvá príprava jednej várky s "loupačem" - 4kg jablk cca 20 minút.  "Loupač" jablko očistí, nareže na 5mm hrubú "nekonečnú špirálu" a zároveň vyreže jádrinec. Fakt skvelé!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika