Za kolik prodat slivovici



host - 142.11 (?)
10.8.2015 18:11

Tož zdravím Pepíci z Čech a Lojzíci z Moravy,

Celní zpráva si "postavila" tým na vyhledávání prodejců pálenek po internetu a na různých aukcích... 

Teď vám již můžou, za ten prodej, "vyměřit až půl melounku pokuty"... podrobnosti byly včera v TN 9.8.2015, hned první zpráva!! (... a to se vyplatí... že by konec obchodování po netu?!)... Jo tak dlouho to netrvalo, než se "kluci" zapojili do obchodu.

Teď jak dlouho potrvá, než se zapojí i do "ostatního" dění...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   Předchozí příspěvky  |  <  6,  7,  8   
                     
host - 178.235 (?), 2.2.2010 13:35

Tím ale nepopíráte, že oskeruše mají své výrazné aroma, které se nezapře.A mluvím-li o tom, že umí přehlušit jemné specifické vůně jiných destilátů, se možná shodneme.Ne, nechtěl bych pálit ani po nejlepším oskerušovém kvasu, kdy hrozí, že i jemná vůně mojí švestkovice zanikne.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 65.50 (?), 2.2.2010 15:00

Nevím, kde pálíte Vy, ale u nás po každé dávce se kotel pečlivě vyplachuje a trubkama projde úkap. Že by se chuť oskeruší zažrala do nerezu, tomu nevěřím.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 51.65 (?), 2.2.2010 17:25

Tomu snad nevěří nikdo, protože je to nesmysl.

Tvarožnou Lhotu možná navštívím, nemám to tak daleko, jen si na to v dubnu vzpomenout-děkuji za doporučení. Zřejmě i tak rozpoutám na téma oskeruše diskuzi, ať jsem chytřejší už teď.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 18.54 (?), 2.4.2013 21:33

Nemohu si pomoc, ale nejlepší slivivoce a pálenky jsou Agnes, mají všechno v Koscher kvalitě a je to opravdu super, v oblasti jsou fakt vyhlášení. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 142.2 (?), 12.12.2018 23:34

Čtu, že se prodává za 250 Kč za litr. Mám originál švestkovou a za 250,- Kč bych ji neprodal. Je to šíleně pracné to sbírání. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 142.11 (?), 10.8.2015 18:11

Tož zdravím Pepíci z Čech a Lojzíci z Moravy,

Celní zpráva si "postavila" tým na vyhledávání prodejců pálenek po internetu a na různých aukcích... 

Teď vám již můžou, za ten prodej, "vyměřit až půl melounku pokuty"... podrobnosti byly včera v TN 9.8.2015, hned první zpráva!! (... a to se vyplatí... že by konec obchodování po netu?!)... Jo tak dlouho to netrvalo, než se "kluci" zapojili do obchodu.

Teď jak dlouho potrvá, než se zapojí i do "ostatního" dění...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
sneck - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (142) - 195.173 (?), 11.8.2015 9:38

Jak myslite, ze to bude vazne obcas taky prodame prebytek.

A jakto, ze kovodel muze v pohode prodavat kotle na paleni, vsem je jasne, ze si to vestina lidi kupuje na vesti mnozstvi.

Jo a jeste nejlepe je to cizim asi prodat nekde na verejnem miste a ne doma,ne?..

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 175.9 (?), 13.8.2015 13:15

No vlastnit destilační přístroj již můžete (od roku 2010), jen na něm nesmíte tu slivovici (destiláty) pálit... proto vám ji kde kdo může i prodat,... ale i nadále platí u výrobců ohlašovací povinnost, kam a co prodají!! tak pozor. A někteří dodavatelé to mají i napsané v inzerci!!

Jinak údajně, již jen za ten uveřejněný inzerát, mohou celníci "inkasovat" 2500 kč.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 123.101 (?), 27.10.2018 7:03

Chci se zeptat odborníků na slivovici. Proč slivovice po vypálení v pěstitelské pálenici má takový nepříjemný pach. Neumím to k něčemu přirovnat ale prostě smrdí. Po několika dnech větrání pach vyprchá a už je to klasická voňavá pálenka. Kvas nebyl jednodruhový ale směs modrých švestek ze zahrady. Ten pach je spíše vyjímka, předešlé roky hned po vypálení voněla. Jestli to může být i tou vysokou teplotou při kvašení? Letos byl konec léta a začátek podzimu velmi teplý. Jen na závěr, kvas nebyl na slunci. Byl v garáži v teplotě cca 22°C.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
<  6,  7,  8   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika