Angeleno
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 19.64 (?), 31.12.2012 21:29
Koupil jsem si schválně kilovku angelena v makru, a ze začátku tužší a málo sladké, ale dneska sem po týdnu dojidal poslední 3 a změkly a přišly mě i sladší.jen slupka je taková tuhá.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 39.129 (?), 31.12.2012 22:29
Angeleno jsem koupil v supermarketu nekolikrat, podle mne je to na nic, gumova hmota, ktera hodne vydrzi. O pluotech nic nevim, rad bych se neco dozvedel, abych mel prehled, pestovani mne nutne nelaka, zejmena, kdyz o tom nic nevim. Pokud jsem se nekoho dotknul nebo urazil, timto se omlouvam. J.R.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 185.4 (?), 4.1.2013 10:12
Nemuzete srovnavat Angeleno koupene v supermarketu a utrhnute ze stromu.
Angeleno jako takove jsem si koupil loni na jare a prozatim roste do krasy.Doufam, ze se dockam i plodu.Plody jsem ochutnal loni v BG a musim rict, ze i kdyz jeste byly celkem tvrde, tak byly sladke.
Jinak supermarketovych zalezitosti bych se radsi obloukem vyhnul, pokud mate rad sve zdravi.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 65.144 (?), 4.1.2013 10:57
Vyjadril jsem se velmi zjednodusene - Angeleno proste vykazuje dlouhou trvanlivost a i po dlouhe dobe dosti velkou tuhost duziny. Ja tedy preferuji peckoviny s podstatne mensi tuhosti. To je pak lepe pestovat pro sebe svestky nebo ryngle, kde takto dlouho trvanlivost ani tuhost nepotrebuji ani nechci. J.R.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Rosťa 1 - Stříbrný Zahrádkář (281) - 185.4 (?), 29.1.2013 23:47
Tak snad se nam podari sklidit jednou z vlasniho... Prozatim kontroluji mlade lonske jarni stromky a jsou v dobre kondici, aspon na oko.Unor by uz mnel byt teply, tak jeste na rychlo obalim kminky bublinkovou folii a nektere stromky... broskve, merunky,asijske svestky a plumcoty jeste alobalem.
Nevite nekdo jestli Angeleno je asijska svestka nebo plumcot? Uz jsem to hledal a vysledek je 1:1.Dokonce na americkych webech to bylo nerozhodne.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |