Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S.P.,Ch.: Reklamovat rostlinu? To jsem ještě nezkoušel, a ani nebudu. Vždycky se to dá svést na vinu zákazníka. Teda při koupi té broskve jsem ji reklamoval hned jak jsem vyšel z krámu, a za 10 minut znovu, protože jsem si odnesl ještě horší stromek. Ten klejotok měly ty stromky na prodejně. Mě na zahradě se objevil první rok slabě, letos se neobjevil. Na tom letorostu, jak jsem říkal, se nejdřív objevily červené nabubřelé hrbolaté pásky, ty tam vydržely tak 2 týdny, a teď to místo nekrotizuje. Podobně, jak vypadaly ty stromky na prodejně. Může to být mechanicky, to je možné, ale proč takto vypadaly všechny stromky na prodejně? Vybral jsem si jeden jediný, u kterého jsem toto nenašel. To až doma, na jedné větvičce, a ta teď právě, po dvou letech, nekrotizuje. Co se týče půdy, tak ta je vyhnojená kompostem a hnojem, ale ne čerstvě. Na tom místě jsme měli dřív pařeniště, ale protože bylo dřevěné, a rozpadalo se to, tak to pak byl asi 2 roky jen vydatně hnojený záhonek, a teď je tam broskev. Jinak slunce má asi od 9-10. hodiny ranní až do večera. Zálivka myslím že dobrá.

Miloš Vysloužil: Tak to si opravdu jen myslíte, kdybyste jen viděl ty Idaredy! Úplně šedé a pokroucené od padlí. A nejen ty, spousta jiných stromků napadených vším možným. Ale za pravdu Vám dávám, že choroby se nešíří pouze z prodejen.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika