Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

"Kam nechodí slunce, tam chodí lékař... neberte toto přísloví doslovně,...ačkoli i v tomto duchu lze přemýšlet, jak lépe pomoci zhojit postižené místo.Asi většina bude souhlasit, že v lékařství,současná lékařská věda všeobecně zastává názor, že mezi prvními úkony zabránění sepse je vyčištění rány, a zamezení vzniku prostředí vhodného pro množení nežádoucích kultůr-hub, plísní.Tyto postupy jsou vhodné i pro ošetření hnilobného prostředí hojící se rány naší meruňky.Pokusit se zabránit zatékaní vody do zářezů vzniklých při roubování tím, že vyřežeme hnilobné dřevo, ošetřit postižené místo fungicidy, pustit sluneční paprsky k hojícímu se dřevu.Můžeme tak napomoci lépe bojovat s bakteriemi.

Navíc přirostlý roub se snaží zavalit postižené místo, ale v jeho snaze obepnout celý obvod odumřelé podnože brání rozkládající se masa dřeva.Časem se hojícímu závalu možná podaří obejít celý obvod, ale bude to trvat mnohem déle, než v případě, kdy by jsme mu usnadnili, zkrátili cestu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika