Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vlákno o broskyni Diane je síce vsadené medzi Slivoně, ale to nám istotne nikomu nevadí. Mne na ňom zaujala nielen rôznorodosť názorov na jeden a ten istý kultivar (tak typické pre ovocný druh akým sú broskyne, pestovaný v rôznych podmienkach), ale aj povzdychnutie "Ale kde že jsou ta řádná léta s dostatečným přílivem tropického vzduchu z pěstitelského ráje jižních zemí". Tak teda dámy a pánové, ovocinárky a ovocinári, práve toto je to pravé južanské počasie, aké potrebujeme na naše broskyne a hrozno. A zdá sa, že v tomto mesiaci bude veselo pokračovať.

Vďaka horúcemu letu s prílivom afrického vzduchu mi doma začala dozrievať Sunhaven už v poslednej dekáde júla. Keďže vlani bola preplodená, plody menšie, menej chutné, tento rok si trocha oddychla a ukázala svoje chuťové kvality v plnej paráde. Milovníkom broskyňovej chuti odporúčam, aby spoľahlivo rodiacu mrazuodolnú klasiku Sunhaven nevynechali vo svojej zbierke kultivarov. Komu vadí plstnatá šupka, môže si ju ošúpať. Zážitok po konzumácii rozhodne vynahradí námahu so šúpaním. Ako ďalšie plus tejto sorty opäť uvádzam neuveriteľnú odolnosť k lámaniu konárov pod váhou úrody. Drevo je veľmi pružné a po obratí úrody sa vráti do pôvodnej polohy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika