Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Práve pre túto vlastnosť sa z nej nedá variť lekvár-povidla lebo sa pri varení pripeká.To je jej prvá nevýhoda.

Měkké plody se rychleji rozvářejí, ale pokud se plody připékají, není to problém odrůdy, nýbrž technologie vaření. Povidle lze uvařit i z tvrdých plodů.

Typická odroda na na pálenie to tiež nebude, je dosť sladká ale má menej kyselín. V testoch na pálenie vyšli najlepšie odrody Domáca, Anna Späth a Elena.

To je otázka U mně má kyselin až příliš. Testy na pálení jsou zavádějící, když nezohledňují polohu. V mých podmínkách Anna Späth ani Elena vhodné nejsou, protože nejsou dost sladké. Ostatně to není ani ani Presenta

Ďalšou nevýhodou tejto odrody je veľmi bujný rast... Možno to bude pre niekoho výhoda

To je pravda.

To že u mňa v 310 m.n.m. každý rok dobre nedozrieva tak to je moja chyba, nie je to chyba odrody. Nemal som ju do mojej pestovateľskej polohy sadiť

Stejná zkušenost

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika