Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je to tak, dneska lidi už neznají, jak chutná zralá švestka. V super- hyper- si koupí podtržené, na přímý konzum nevhodné (nechutné), zkusí to podruhé a potřetí si se jim už vyhne (maximálně ještě tak na knedlíky). Radši pak koupí podtržené broskve, kde je alespoň nějaký ten cukr navíc. 

Hagantu mám na dvou lokalitách a nejsem s ní moc spokojený. Plody se ochotně poroučí k zemi, napadení pilatkou, obalečem je větší oproti jiným odrůdám, monilióza. Navíc se tu asi opravdu objevují "Haganty" zrající ve dvou různých termínech (i dle zdejších diskuzí).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika