Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kloním se k Jelenovi, který ji má, a p.MV  ji má taky.Podle popisu šupmeráčku to sedí, hlavně popis kolem stopečné jamky-

PLOD: je střední až velký, kapkovitý, ke stopce zúžený ve zkosený krček (pološvestka). Slupka: má černavě modrou barvu se světle modrým ojíněním, s čet­nými bělavými rzivými tečkami. Je pevná, nakyslá. Stopka: je středně dlouhá, středně tlustá, šedozelená, jemně chloupkatá, vmáčklá do plodu. Sedí v dosti hluboké stopečné jamce. Rýha: je zřetelná, ale plochá. Dělí plod na dvě stejné poloviny. Pecka: je drobná, kulatější, neodděluje se dostatečně od dužniny. Dužnina: je zelenavě žlutá, místy bělavá až průhledná, tuhá. Chuť: dužnina je sladce navinulá, slupka je kyselá. Zrání: zraje koncem července a začátkem srpna. Plody dobře drží na stromě.

Nesedí ale černavě modrá slupka i když na fotce barva načervenalá,pak v plné zralosti už načernalá.Taky vzrůstnost stromu je rozdílná.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika