Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Petře, lidi Tě tu mají za odborníka, tak si to nepokaz. Nemůžeš hlásat, že nějaká slivoň na nějaké podnoži po 3 letech přestane růst a může za to ta odrůda. Vždyť by se ti smáli.
   Rozdíl je v tom, že Ty zasadíš jeden stromek a to, jak roste, povýšíš na zákon. Já jsem za posledních 100 let naštěpoval na rozestavěné německé autostrádě stovky náletových slivoní, hlavně myrobalánů. Naroubovat v korunce, znamená zakrátko záhubu štěpu, protože podnožový myrobalán odrůdu přeroste a udusí. Jediní, kdo myrošu urostli, jsou Presenta, Top 2000 a plodový myr. Otmar. To nemám vyzkoušeno na jedné rostlince, ale na desítkách!
   Jinak ta Presenta, co se o ní bavíme, dovede být pěkně zlomyslná. Dnes jsem ochutnal plody, ještě v neděli to nebylo úplně ono. Pak zapršelo, hodně plodů popraskalo, ale ta jejich chuť je dnes naprosto skvělá. Švestkové aroma, vysoká sladkost, měkší, ale pevná konzistence, hezky od pecky.  Kdyby tomu tak bylo každoročně, zvolám: Adieu Domácí švestko, vůbec se mi po tobě nestýská..." 

 Jenomže to je jen letos.sad

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika