Kuna pod kapotou auta

host - 122.179 (?)
24.6.2009 6:48

Někdy pomůže start za časného rána. Dělají to i kočky, vyhřívají se na teplém motoru a často na start doplatí i životem.Dejte na noc do prostoru motoru tlakové repro a časovačem na minutku spusťte (párkrát) nějaké techno.Kolem sedmé, kdy už kuna dobře spinká.Nic snadnějšího a účinnějšího neznám.JInak se dočkáte překousaných kabelů, které jí v "pelíšku" zavazejí.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 146.244 (?), 23.6.2009 21:25, zobrazeno: 9985x

Dobrý večer my máme problém s kunou které se zalíbilo pod kapotou v motoru nevíme co máme dělat pokaždé když chceme sednout do auta tak ho nejdříve musíme zkontrolovat zda nám něco nerozhryzala.Kdo má podobný problém prosím napištea poradtě jak se toho milého zvířátka zbavit.Děkuji

host - 122.179 (?), 24.6.2009 6:48

Někdy pomůže start za časného rána. Dělají to i kočky, vyhřívají se na teplém motoru a často na start doplatí i životem.Dejte na noc do prostoru motoru tlakové repro a časovačem na minutku spusťte (párkrát) nějaké techno.Kolem sedmé, kdy už kuna dobře spinká.Nic snadnějšího a účinnějšího neznám.JInak se dočkáte překousaných kabelů, které jí v "pelíšku" zavazejí.

tomast - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (572) - 244.4 (?), 24.6.2009 6:54

Tento problém znám - u auta, odstaveného ve stodole, bylo nutné měnit nějaké kabely.
Nevím, jestli to pomůže vyřešit váš problém, já pokládám na přední kolo večer ultrazvukový plašič, je to pohodlnější než stále otvírat kapotu - akorát na ten plašič nesmíte zapomenout při výjezdu, taky se mi už jednou stalo, že jsem si jej přejel...

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6674) - 70.100 (?), 24.6.2009 7:04

Je na to postřik na odpuzení. Hledejte "Tschuss marder", nejsem si jistý, jestli je to přesně.

host - 106.46 (?), 25.6.2009 8:54

ahojky měl jsem podobnej problém na starší felícii, parkuju na sídlišti.Okousaný dráty, tapicirung v kufru motoru.řešil jsem to z kámošema v hospodě a sázel se co to může dělat jestli kuna nebo myšky a tak někdo navrh dát kolem motoru jedovatý granule na hlodavce.asi po dvou dnech jsem tam našel zdechlího potkana kámoš vyhrál flašku a já mám od tý hoby auto vpořadku sem tam jen přisipu trochu toho jedu.doporučuji vyzkoušet.pa vašek

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz