Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím všechny zoufalé likvidátory krtků!!

Taky jsem si nevěděla rady, co s nimi, nakoupila a aplikovala jsem různé přípravky na likvidaci krtků a nic nepomohlo, krtci se doslova "vyžívali" na naší zahrádce. V zoufalství co s krtky a s hlínou - krtinci, jsem dospěla k závěru, že jim musím díry do chodbiček nějak ucpat.

Takže: do každé díry jsem prudce nalila minimálně 1 konev vody, aby se chodbička dobře propláchla a z krtincové hlíny jsem rozmíchala v kyblíku řídké bláto, které jsem nalévala do díry až po vrch. Takto jsem postupovala téměř celý den u každého krtince, abych krtky v jednom dni "překvapila a zabetonovala" je.

Je potřeba mít připraveno hodně vody a víc hlíny, než jen z krtinců (je až s podivem, kolik bláta se do chodbiček vleze)!!! 

Práce jsem prováděla v červnu 2012, nyní je téměř konec října a krtince se ZATÍM od té doby na naší zahrádce nevyskytly, u sousedů bohužel nové krtince jsou, musím jim svou protikrtkovou metodu poradit.

Možná jsem byla úspěšná, ale u krtků si člověk není nikdy jistý!!!

Jiřina Kout

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika