Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Hryzec je fakt ze všeho nejhorší. Někdo radí afrikány, ale moje máma přísahá, že na vlastní oči viděla, jak se asi deseticentimetrové sazeničky pomalu zatahují do země. To jak zespodu užíral hryzec. zbyly jen dva, tři lístečky zezhora. Byla z toho tak paf, že se nezmohla na akci. Problém s hryzci definitivně vyřešila prodejem nemovitosti. (teď máme já a bratr na zahradě naší mámu...)

Psa si kupte jen v případě, že prostě chcete psa! Co když mu budou hryzci ukradení. Budete mít problém s hryzci a ještě se psem. A když ten pes bude hryzce chytat - umíte si představit jak ta zahrada bude potom vypadat! To je jako byste nepřítele převezl tím že vybombardujete sám sebe.

Já osobně bych radila sazenice balit do králičího pletiva (tedy kořeny) a pořídit si kočku. Ale musí to být kotě od kočky, která sama loví, a ty koťata to naučí. Anebo nějakou o které se ví, že je to lovec. Kočky prakticky dělají jen to, co je naučila jejich matka.

úspěšný boj přeje Dana

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika