Vylepšení a nové funkce pro vás



zahrada.cz - (4) - 237.4 (?) 
23.10.2023 13:17, zobrazeno: 1790x

Vážení uživatelé,

rádi bychom vás informovali o veškerých změnách, které jsme v průběhu posledních měsíců realizovali. S cílem vám poskytnout ještě lepší uživatelský zážitek a zpříjemnit vám procházení našimi stránkami, jsme provedli několik významných úprav a přidali nové funkce. Níže si můžete přečíst, co všechno jsme pro vás upravili:

  1. Vizuální změna hlavní stránky: Hlavní stránka našeho webu prošla úpravou vzhledu a designu. Nový vzhled je modernější, přehlednější a lépe se přizpůsobuje různým zařízením. Doufáme, že vám nový design bude příjemný a intuitivní.
  2. Možnost zvětšení přidaného obrázku v galerii: Nyní můžete ve naší galerii jednoduše zvětšit obrázek, který vás zaujal. Stačí na něj kliknout a zobrazí se vám ve větším formátu, což vám umožní prozkoumat detaily každého obrázku.
  3. Automatické přihlašování: Neodmyslitelnou součástí moderního webového prostředí je snaha minimalizovat nepohodlí spojené s opakovaným přihlašováním. Proto jsme zavedli funkci automatického přihlašování, která vás po prvním úspěšném přihlášení pamatuje a umožňuje vám rychlý a pohodlný přístup k vašemu účtu.
  4. Odstranění cenzurovaných slov: V našem úsilí vytvořit otevřené a svobodné prostředí pro všechny uživatele jsme se rozhodli odstranit cenzurovaná slova z našich diskusních fór a komentářů. Věříme, že to přispěje k vyšší kvalitě a svobodě projevu.
  5. Možnost přidání mailové adresy: Mnoho z vás vyjádřilo zájem o možnost přidání mailové adresy k vašemu účtu. Na základě vašich připomínek jsme tedy implementovali tuto funkci, která vám umožní snadnější komunikaci s ostatními uživateli a příjem našich nejnovějších zpráv do vaší schránky.
  6. Nové "hodnosti" za jménem: Abyste měli možnost lépe se identifikovat na našem webu, přidali jsme nové "hodnosti" za vaším jménem. Tyto hodnosti zohledňují vaši aktivitu a přínos na webu a umožní vám se v rámci naší komunity vyznamenat.
  7. Nová sekce zahrada.cz/clanky s částí ve které jsou příspěvky od uživatelů: Chceme, aby naše komunita měla příležitost sdílet své zkušenosti, nápady a tipy. Proto jsme vytvořili novou sekci našeho webu s názvem "Zahrada.cz/Články", kde můžete publikovat vlastní příspěvky. Vaše příspěvky budou viditelné pro ostatní uživatele a přispějí k bohatším zdrojům informací na našem webu.

Doufáme, že vám tyto nové změny a funkce na našem webu přinesou radost a ještě příjemnější zážitek z procházení našich stránek. Vaše připomínky a zpětná vazba jsou pro nás velmi cenné, takže se nebojte nám je sdělit na náš email redakce@zahrada.cz.

Děkujeme vám za vaši podporu a těšíme se na vaši další návštěvu na našem webu!

S pozdravem,
Tým Zahrada.cz.

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3241) - 60.218 (?), 23.10.2023 18:02

Občas se účastním diskuzí na Facebooku zejména ve skupině "Rajčata pěstování", která má 23000 členů a mezi nimi je plno mých přátel. Dnes jsem tam napsal jako reklamu pro mé články a vůbec pro tu novou funkci na Zahrada.cz toto:

Provozovatel webu Zahrad.cz v průběhu posledních měsíců provedl řadu pozitivních změn. Mne nejvíce zaujala možnost publikovat v sekci Zahrada.cz články – naši autoři sdílet své zkušenosti, nápady a tipy, prostě vše, co se týká zahrady a pěstování rostlin na ní. Využil jsem tuto možnost a zatím jsem poslal dvanáct článků, které redakce zveřejnila. Pochopitelně většina je o mé lásce k pěstování rajčat. Pokud budete mít zájem, můžete si ty články přečíst na weboví stránce stránce https://www.zahrada.cz/clanky/category/nasi-autori/
Rajče – Stupické polní rané
Rajče Stupice
Olmovitz, Czech´s Bush a Urbikany
Rajče Urbikany- Vrbičanské nízké
Pěstování sazenic rajčat za oknem v panelovém bytě
Semenaření rajčat
Konstrukce pro pěstování tyčkových rajčat
Velká bifteková srdce
Španělská rajčata v ČR (1)
Partenokarpická rajčata
Pěstování ozimé cibule
Pěstování ozimého květáku
Ještě bych připomněl, že redakce hledá další autory, kteří by se chtěli podělit se svými zkušenostmi ze zahrady, ukázat jak to dělají a jak krásnou úrodu a zahradu mají. Podle mne je článek trochu něco jiného než diskuze, která má jen okamžitou platnost, kdežto článek má pro autora trvalou hodnotu.
           Vladimír

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2755) - 208.138 (?), 23.10.2023 21:12

Milý Týme Zahrada.cz. Vzali jste to za správný konec a je zřetelně vidět snaha o skutečné zkvalitnění tohoto fóra. Nejvíc jsem přivítal možnost uveřejnit svůj email v profilu, což se téměř rovná možnosti zaslání soukromé zprávy. A také odstranění cenzurovaných slov. Předpokládám ale, že jste si ponechali právo odstranit smyslem urážlivý či naprosto nevhodný příspěvek.

Budu upřímný: trochu mne zaskočilo udělování "hodností". Je poněkud dvousečné.

Díky moc za vaše inovace.

Milan HP

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 96.226 (?), 24.10.2023 21:32

Vážená redakce, snaha se cení, ale ty hodnosti jsou trochu, možná hodně, legrační. Velký počet příspěvků přece ještě neznamená, že jsou užitečné a mají nějaký přínos.     

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 194.189 (?), 26.10.2023 16:12

Proč byl zrušen bazar na tomto fóru?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
jirilan - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (802) - 194.189 (?), 11.11.2023 15:07

Marně čekám na odpověď.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 91.196 (?), 29.12.2023 13:18

Ještě nedávno se dalo na první dobrou poznat přečtené od nepřečteného, teď ne-lehce to zdržuje.Nasouvání -podsouvání reklam je na dvě věci-obě neužitečné. Nevím, jak kdo, ale já jsem nikdy nic z vetřené nabídky nekoupil, spíš mě to ponouká ze stránek odejít, SPCH.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika