Psaní článků pro Zahrada.cz



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
                     
host - 205.86 (?) 
22.5.2023 15:23

Dobrý den,

děkujeme za kvalitní zpětnou vazbu a za všechny vaše názory. Změny na webu probíhají kontinuálně a všechny vaše poznatky a připomínky bereme v potaz. Co se týká nového blogu a tvorby obsahu celkově, chceme zapojit naši komunitu a vaše zkušenosti. Víme, že v zahradnických věcech neexistuje jedna pravda a jeden správný názor, neočekáváme odborné články, ale spíše sdílení vašich tipů, názorů či postupů jednoduchou blogovou formou.

V poslední řadě bych zmínil, že žádné příspěvky nejsou námi nijak blokovány či cenzurovány. Pokud se vám nějaký problém objeví, neváhejte nám napsat na redakce@zahrada.cz

Za tým Zahrada.cz, Michal

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1611) - 165.146 (?), 21.5.2023 12:04

Nebudu se vyjadřovat k psaní odborných článků.Nevidím v tom přínos, jsme diskuzní forum.Mění se nám vzhled stránek a údajně i majitel.Přivítal bych vyjádření majitele na hlavní stránce budoucí účel těchto stránek a případné změny.Líbí se mě nové podbarvení stránek a se symboly temat nemám také žádný problém.Co je zatím velmi negativní je mizející nové příspěvky s foto dokumentací do hlubin témat na hlavní stánce.To je zatím velký skok zpět.Zaniká posloupnost diskuze.Před pár dny jsem zjistil nový formát fotopříspěvků.Jejich velikost je naprosto nedostačující. O radu určení chorob nebo pomoc při střihu stromků nemohou odpovídající z tak malých obrázků objektivně posoudit problém tazatele.

Doufejme, že se majitel vyjádří k připomínkám a není jich z pera přispěvatelů zrovna málo.Doufám, že dobré věci které fungovali se vrátí.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 205.86 (?), 22.5.2023 14:24

Dobrý den,

děkujeme za Vaše připomínky. Můžeme Vás požádat o detailnější popis informací ohledně řazení příspěvků na náš email : redakce@zahrada.cz.

Rádi se na to podíváme,

za tým Zahrada.cz, Jakub.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 28.138 (?), 24.5.2023 7:26

Když už je tu vlákno, které sleduje reakce, měl bych tu 2 připomínky:

1. Zda by mohli při odesílání příspěvku odstranit ten checkbutton o mém souhlasu publikace příspěvku. Nedává to žádný smysl a v tomto jste unikát. Možná i to sčítání 2 čísel, nevšiml jsem si, že by vám tu diskuze někdo spamoval robotem.

2. Zda byste mohli vráti možnost psaní soukromých zpráv, jak ty byla před zavedením cenzury. Tato funkce je umožněna snad na všech diskuzních fórech a praktičnost je jasná.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Biegler - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (210) - 81.144 (?), 24.5.2023 8:15
Psaní soukromých zpráv pamatuju z doby před mnoha lety kdy jsem byl zde už registrován. V každém případě by to chtělo pokud by se to vrátilo zpět mít možnost blokovat vybrané odesilatele pro případ nějakého obtěžování. Přeju všem pěkné léto, které už je téměř na dosah a nejen zahradku, ale i nějaký pěkný výlet. Inspiroval jsem se z nových článků které zde byly uveřejněny a když nemám zatím k výsadbě ověřené sazenicé nových odrůd révy, vysadil jsem aspon dalších pár keřů rybízu, které mám na sladě. Než se to všechno usadí a prověří, rybíz už bude dávno plodit... Ale raději hlavně na marmeládu, sirup a nebo osvěžující jiný nealko nápoj. Se založením blogu zde zatím váhám, protože já nikdy nepsal jen čistě o zahradě. Biegler
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6502) - 9.142 (?), 24.5.2023 9:19

To mi nějak dramaticky nevadí. Majitelé mají své důvody proč to tak je a tím to hasne. A my máme možnost svobodné volby.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 19.107 (?), 24.5.2023 9:27

Stejně jako ti, kterým to vadí, mají možnost svobodné volby upozornit na tento nesmysl, který zde zavedl předchozí majitel. To, že to nevadí vám, neznamená, že tyto obtěžující prvky nevadí jiným, a nic tím nehasne jen proto, že jste to řekl vy.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6502) - 9.142 (?), 24.5.2023 12:23

Opět zopakuju oblíbený citát velikána: "Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat a to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat." Vy s tím stěží co uděláte a pro diskusi je to off-topic. A komu to vadí, může si založit své, krásné svobodné a přívětivé fórum. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 4.207 (?), 24.5.2023 13:55

Vy nerozhodujete, jestli je to off-topic, ani nejste moderátorem. Naopak, právě v tomto vlákně redakce komunikuje s dikutujícími o jejich návrzích, takže to je je on-topic. Právě zde můžu redakci tuto změnu navrhnout (stejně jako zde ostatní uvádějí své návrhy). Nemáte pravdu, právě tímto způsobem s tím něco udělat můžu. Váš odpor a negace nemá žádné opodstatnění, mnou navrhovaný návrat k původnímu (a všude jinde zcela běžnému) fungování diskuzí snad každý diskutující jen přivítá. A nechtějte mě přesvědčit, že sčítání 2 čísel a klikání na souhlas jak cvičená opice při každém příspěvku vás baví a o je to pro vás příjemné.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 1.199 (?), 24.5.2023 18:05
tak kdybyste se přihlásil a vystupoval tady pod nějakým nickem, nemusel byste pokaždé sčítat čísla. Ale na to zjevně nemáte.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?30.4.2024
Úprava vody magnetickým polem29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika