Psaní článků pro Zahrada.cz

host - 81.144 (?)
23.5.2023 21:57
Pane Fafaeli, nevím jestli je to váš blog, ale párktár jsem si zajímavě početl na jednom o lihovinách. Já jsem také jen trochu poučený laik, pokud se to tak dá říci. Já mám osobní zkušenost s tím, že provozovatel ukončil činnost blogu a všechno tím haslo a i když jsem se pokusil o obnovu jinde, už to prostě není ono a když se vyskytly potíže s tím, že mám zastarelé zařízení a software a nemůžu poblikovat, než kupovat něco nového a investovat do toho peníze, raději už nepíšu. To že zde chtel někdo psát odborné články bylo vyvráceno, přesto jsem vyjádřil obavu, že pokud někdo píše v poradenství, musí mít určitou odpovědnost. Nevím jaké zde má kdo velké zahrady a jakou kdy měl produkci ovoce a zda to ovoce i sám zpracovával na různé produkty, ale tím vším jsem si prošel a mohl bych se v určitém časovém období zařadit do kategorie malá farma. Takže jsem vlastně úspěšný laik, který má možná ještě v tudo dobu na jednotku plochy pěknější produkci, než leckterý soukromý zemědělec, který hospodaří na dotace. Bohužel to co se zde snažíte popsat je záležitostí lidské závisti a nepřejícnosti. Urodí se vám pěkná úroda ovoce jedné odrůdy, jiný řekne že je po té odrůdě ho. no. Urodí se vám jiná odrůda další rok a to hodnocení se opakuje. Jinak já nevím co se zde před lety stalo a proč lidi odešli...
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 120.205 (?), 18.5.2023 23:03
Pane Petře, já vím, že se dá koupit. Vždyť jen sekaček /krovinořezů máme asi devět, z toho tři aku a dvě na 230V. Takže další už jednak není na zimu kde uskladnit, druhak už teď je v tom dost peněz, na to dát za pořádný aku křovinořez přes tisíc eur. Možná jste ale ještě nezkusil sekačku která seká a sekačku která seká dobře ;) Ostatně právě ohledně rad a "rad" jsem při tom dnešním dešti napsal a zveřejnil jeden článek na svém webu. ZahradníkAmatér

host - 81.144 (?), 19.5.2023 7:28
Bohužel vás nemohu navštívit, protože pod názvem mi vás vyhledavač nenajde.

host - 0.177 (?), 23.5.2023 17:16
Takový možná test tolerance a úvaha. Tak se prosím neuražte! Chcete teď založit tady nějaký blog. Odborný a lákate do něj zkušené pěstitelé a zahrádkáře. Ale víte, že to dá jistou práci něco smysluplného napsat. A zabere to i nemalý čas. A to se teď bavím jen o krátkých příspěvcích v běžném foru a ne o nějakém blogu. (Nějaké své blogy jsem kdysi s kolegou na nějaké takové podobné nabádání taky zkusil založit. Bohužel ne na svém. A někomu se nelíbily, spousta práce a psaní vniveč a smazány. A komunikace s majitelem ve smyslu, že to chápeme.., dobrá stalo se, ale ať nám aspoň vrátí naše příspěvky, psaní. Jen ty naše! Odpověď žádná.. A tak další pokus, další dotaz: Čím jsme porušili pravidla a proč jsme byli smazáni? Taky žádná odpověď). * Tím chci jen říct, že byla chyba na naši straně, že nic jsme si bláhově nezalohováli a tím přišli o dost. * A těžko věřit i Vám, po zkušenostech s bývalými adminy a cenzory, že to teď bude jinak. Podařilo se jim odsud vyštvat ty nejlepší příspivatelé, odborníky, lidi s největším počtem jak inspirativních tak i radicích příspěvků a teď chcete udělat nějakou renezanci? Situace tady už byla neudržitelná, tak si raději udělali své forum: https://zahrada.online/index.php kde se cítí líp a tak nějak bez přehnané cenzury. Nebudu jmenovat koho tím konkrétně myslím, ale každý čtenář asi bude vědět a domyslí si. * Jen ještě musím dodat a zdůraznit, že já se k nim neřadím ani náhodou. Nemůžu jim v ničem konkurovat protože jsem jen obyčejný tláchal a skoro úplný a jen trochu poučený laik. * Možná by to chtělo nějakou veřejnou omluvu pro ně aby ten Váš web získal zase nějakou reputaci jako měl kdysi. Rafael.

host - 60.167 (?), 23.5.2023 18:05

Že se kvalita Zahrada.cz s odchodem některých přispěvatelů zhoršila je neoddiskutovatelné. Jsou to již tři roky a těžko se bude někdo dnes někomu omlouvat. Myslím, že většina odešla dobrovolně a na novém webu se cítí dobře.

Jestli si provozovatel tohoto webu myslí, že se těmi články (blogy) kvalita tohoto webu zlepší a přiláká nějaké další návštěvníky, tak je to jeho věc a těžko mu někdo můžeme něco vyčítat. Nikde jsem nečetl, že by nějaké přispěvatele i z řady bývalých registrovaných členů odmítal.

Abych se přiznal tak se mně tato myšlenka líbí a budu se snažit nějaké ty příspěvky sesmolit.

Vladimír

host - 81.144 (?), 23.5.2023 21:57
Pane Fafaeli, nevím jestli je to váš blog, ale párktár jsem si zajímavě početl na jednom o lihovinách. Já jsem také jen trochu poučený laik, pokud se to tak dá říci. Já mám osobní zkušenost s tím, že provozovatel ukončil činnost blogu a všechno tím haslo a i když jsem se pokusil o obnovu jinde, už to prostě není ono a když se vyskytly potíže s tím, že mám zastarelé zařízení a software a nemůžu poblikovat, než kupovat něco nového a investovat do toho peníze, raději už nepíšu. To že zde chtel někdo psát odborné články bylo vyvráceno, přesto jsem vyjádřil obavu, že pokud někdo píše v poradenství, musí mít určitou odpovědnost. Nevím jaké zde má kdo velké zahrady a jakou kdy měl produkci ovoce a zda to ovoce i sám zpracovával na různé produkty, ale tím vším jsem si prošel a mohl bych se v určitém časovém období zařadit do kategorie malá farma. Takže jsem vlastně úspěšný laik, který má možná ještě v tudo dobu na jednotku plochy pěknější produkci, než leckterý soukromý zemědělec, který hospodaří na dotace. Bohužel to co se zde snažíte popsat je záležitostí lidské závisti a nepřejícnosti. Urodí se vám pěkná úroda ovoce jedné odrůdy, jiný řekne že je po té odrůdě ho. no. Urodí se vám jiná odrůda další rok a to hodnocení se opakuje. Jinak já nevím co se zde před lety stalo a proč lidi odešli...

host - 81.144 (?), 23.5.2023 21:59
Nepřihlášen nepodepsán... Biegler.

host - 222.234 (?), 23.5.2023 22:11

Deslik muj blog neni.

Jsem tam jen přispivatel.

host - 205.86 (?), 24.5.2023 11:08

Dobrý den, pane Rafaeli,

náš web a diskuze na něm je otevřena všem uživatelům. Bohužel nevíme, co tu probíhalo před třemi lety, za dob bývalého majitele, nicméně neustále pracujeme na změnách a reflektujeme vaše pripomínky. Co se týká "cenzury" či blokování uživatelů, určitě se touto cestou nevydáme, naopak budeme některá stará pravidla revidovat - například blokování příspěvků na základě zakázaných klíčových slov. 

Jsme velmi rádi za komunitu, která je na tomto webu a chceme dělat změny, které povedou k úspěšnému rozvoji tohoto webu.

Pokud máte nějaké konkrétní připomínky či návrhy, neváhejte napsat na email redakce@zahrada.cz.

Za tým Zahrada.cz, Michal

host - 12.27 (?), 24.5.2023 16:16

Michale děkuji za reakci.

Víte, o mě vůbec nejde, já tady toho zas až tak moc nenapsal a ani nikomu moc neporadil.
Mi jde jen o ty vyštvané, velmi aktivní pisatelé kteří byli odborní tahouni tohoto fóra.
Takové zacházení si rozhodně nezasloužili.
Jistě, je to už pár let a nemůžu z toho vinit Vás a Váš tým, ale jistou omluvu jako satisfakci by si jistě zasloužili.

Rafael.

host - 62.186 (?), 24.5.2023 17:38

Tak to trochu přeháníte. Nebyli všichni čistí jako lilie.

Vladimír

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025