|
Příspěvky uživatele - 60.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Psaní článků pro Zahrada.cz, 23.5.2023 Že se kvalita Zahrada.cz s odchodem některých přispěvatelů zhoršila je neoddiskutovatelné. Jsou to již tři roky a těžko se bude někdo dnes někomu omlouvat. Myslím, že většina odešla dobrovolně a na novém webu se cítí dobře.
Jestli si provozovatel... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 23.5.2023 Včera jsem na ty rámy nad keříčkovými rajčaty přidal na jednom stínící tkaninu a na druhém záclonovinu s normáolní bílou netkanou, Jestli to zabránilo těm 1 cm kroupám, které přišly s bouřkou v 15.00 zjistím až ve čtvrtek, kdy na zahradu půjdu. Možná... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 18.6.2021 Máš pravdu. Oběma nám jde o to, abychom zvýšili trochu tu teplotu. Jen nerozumím tomu, kde a kdy ji chceš zvýšit ty. Já chci to ohřívání (ten pařící se pytel) dát do pařeniště v dobš, kdy mně tam začnou kvést rajčata. Ty budeš dělat také něco jako... celý příspěvek > |  |
|
|
|