Bratříčku

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (446) - 158.138 (?)
23.8.2025 17:58
Tak za mně, je ostuda západu za to co se děje na Ukrajině, ta priposranost z Ruska je pro mne nepochopitelná. Už od začátku se měla vyhlásit bezletova zóna a v době kdy Ukrajina postupovala měla dostat vše co je třeba včetně povolení útočit na Rusko, a mohlo být dávno po válce. Odsuzuji dnes politiku Trumpa, odsouzeného zločince, stejně jako Babiše, ale zároveň to biden podělal tou priposranosti. O Evropě ani nemluvě. A Ukrajina krvácí už čtvrtým rokem, no hlavně že to jde putkovi pa plánu. Idiot. Už babička i táta říkal, to jsem byl ještě malý kluk za hluboké totality, že z východu nikdy nic dobrého nepřišlo. A co se týče Gazy, je to tam fakt šílené, ale když Hamás povraždil lidi na festaku tak všichni Yale všichni aspoň to tak vypadalo, slavili jak o život. Tak to mají, co chtěli.jen děti je mi líto, ale v jejich případě to vidím takže se holt nedá nic dělat. Jsou to prostě šmahem teroristi, stejně jak Rus, rusy bych vypraskal z celého západu, když jsme tak prohnili, rus zůstává pořád Rusem. Pakaz je to. To jsem se rozkecal, ale už je to čtvrtý rok a stále jsem z toho na kaši, fakt jsem válku už nikdy nečekal. Tak jsem se tu vyblil a můžete mne soudit, mne je to fuk. Sláva Ukrajině. Bože to jsem se ale rozčílil. Mám obavy z voleb, za žádnou cenu bych nechtěl se dostat do stavu jako je Slovensko nebo Maďarsko, bohužel jazyk neumím a učit se mi už nechce, tak nevím kam bych emigroval. Ve škole jsem měl jen ruštinu no. Sorry.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6691) - 9.142 (?), 22.8.2025 16:20

Tak když už se tu spamuje, nechápu, přiznávám s pokorou, čehože se tím postem chtěl básník dobrat. Na můj věk je to až příliš zminiaturizované. Že jeden suší seno a druhý o tom píše jsem jakž takž pojal v tom rigidním smyslu, ale víc ani mrť. 

host - 155.161 (?), 22.8.2025 17:32
Nepochopil, PP... Je to přesně o vás: někdo tu napíše nějaký názor, podle své představy a zkušenosti, s nějakým úmyslem. Pak přijdete vy, vtrhnete do jeho vlákna, které vás vlastně vůbec nezajímá, a napíšete, že to sem nepatří, protože vás to nezajímá. Bez respektování toho, že jiní lidé mají jiný pohled na svět a chtějí psát o tom, co zrovna mají chuť probírat. A dokonce to dají do sekce "ostatní", aby vás neobtěžovali ve vaší sekci "stromy". Ale stejně napíšete hejt jen proto, že někdo jiný se tu baví o něčem, co vás nezajímá. Stejně do toho jeho vlákna vlezete, jen abyste zareagoval a jeho vlákno otrávil. On si s tím dal docela práci, je to téma, které má na srdci, ale vy jste neudělal vůbec nic, jen jste tam vtrhl a zničil. Proto, abyste to zničil, protože to neodpovídá vaší představě, vašemu vidění diskuze, vašemu světu.

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2403) - 52.103 (?), 22.8.2025 17:57

Ááále PP nic nezničil, je to dobrý člověk a nijak špatně nekomentoval, to právě vy těmihle komentáři celé to vlákno, které mělo být připomínkou výročí, ničíte a za každou cenu se panu PP snažíte nasadit psí hlavu. Dejte s tím už pokoj. 

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10788) - 70.240 (?), 23.8.2025 12:03

136.144 🙏 155.161 🙏 Moje stará babička vždycky když uviděla na obrazovce Vasila Bilaka, tak řekla: "To je ta největší zrádcovská krysa". Nemohla ho ani vidět ani slyšet. Před dvěma dny dávali opět film o hrdinovi největším z tohoto období FRANTIŠKU KRIEGLOVI. Nesmírně statečný člověk, který odmítl jako jediný z odvlečených vládních činitelů podepsat kapitulační tzv. Moskevský protokol. V roce 1979 po jeho smrtii nedopřáli Františku Krieglovi ani normální pohřeb. Je to pořád stejné, ostatky mistra Jana Husa hodili do řeky a ostatky jeho předchůdce Johna Wycliffe, který jen o vlas unikl upálení, a sice jej kupodivu nechali zemřít přirozenou smrtí, i když ho římskokatolická církev šikanovala a jeho žáky pronásledovala, nicméně po jeho smrti ostatky nechala vykopat a hodit do řeky také. Pro jistotu. Přece jen vliv, moc a majetek, které svým kázáním Wycliffe ohrožoval, nemohla církev jen tak nechat být. Ovšem v Čechách se tento postup odstranění nepohodlného kazatele Husa setkal s takovým odporem, že si to v Římě za "rámeček nedali". Tolik o opravdových hrdinech své doby.

host - 136.144 (?), 23.8.2025 13:34
Kolik vody uteklo a Rus si zase dělá co chce, USA (si teda taky dělá co chce) vydělává na zbraních a Pobaltské státy budují pro jistotu obranné linie proti vpádu z východu... A v Moldavii je taky horko... Do konfliktu na Ukrajině je zavlečen celý svět. A velmi se obávám, že ti kteří propagovali NATO, pokud se na situaci podívají objektivně, musí vidět, že ty principy na kterých je postaveno jsou ty tam... a OSN nic nevyřeší. Kdo a nebo kteří se stanou hrdiny dnešní doby, opakující se minulosti o kousek dál? I já jsem byl příznivcem rozpuštění naší armády (základní vojenské služby) a odpůrcem výdajů na zbrojení, proti komu tehdy, říkali si mnozí. Bohužel ani dnešní plánovaná renesance naší armády nic nevyřeší, tak jak to v roce 1938 nevyřešily betonové bunkry na hranicích. Ten pes je totiž zakopaný úplně někde jinde.

host - 174.138 (?), 23.8.2025 15:47

Ach jo, to jsou moudra - od Bilaka přes Jana Husa k betonovým bunkrům v roce 1938. Vás dvou je tu škoda, měli byste jít přednášet někam na univerzitu...

host - 136.144 (?), 23.8.2025 16:35

Pokud mohu mluvit za sebe, takové věci se nikde na univerzitě přednášet nemají. Buť je vidíte a nebo je vidíte jinak. Ono i vkusně sestavená časová osa může být politickým názorem a ten by si měl každý student vytvořit sám. Ne aby mu nějací staří kmeti, fousatí, dlouhovlasí nebo plešatí nějaká "moudra" přednášeli. Takže politické přednášky do škol a do kostela nepatří.

host - 136.144 (?), 23.8.2025 17:30
Před okamžikem v přímém přenosu na čt 24 mluvili o tom nejdůležitějším zakopaném psovi?- psu? (nemám ani dostatečnou znalost rodného jazyka po stránce gramatiky, abych mohl někde přednášet.) A to je ten, že dokud se bude všechno řešit jako obchod, nikdy se nikam nepohneme. Ono jsou okamžiky, kdy by měli politiku dělat politici a ne businessmani. Co můžete čekat od toho, když kromě USA i celému NATO chce velet obchodník? Vytřískat peníze i z padlých (Ukrajina) a hladomoru (Gaza). Obávám se, že pokud se svět bude posouvat pouze tímto směrem, těch roků 1968 si různě na světě užijeme ještě víc. Navíc třeba Německo si Putina v určitém ohledu vychovalo samo, tam šlo o obchod v první řadě, i když už nikdo jiný kromě nich obchodovat přes sankce neměl. To je můj poslední příspěvek k tomuto tématu.

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (446) - 158.138 (?), 23.8.2025 17:58
Tak za mně, je ostuda západu za to co se děje na Ukrajině, ta priposranost z Ruska je pro mne nepochopitelná. Už od začátku se měla vyhlásit bezletova zóna a v době kdy Ukrajina postupovala měla dostat vše co je třeba včetně povolení útočit na Rusko, a mohlo být dávno po válce. Odsuzuji dnes politiku Trumpa, odsouzeného zločince, stejně jako Babiše, ale zároveň to biden podělal tou priposranosti. O Evropě ani nemluvě. A Ukrajina krvácí už čtvrtým rokem, no hlavně že to jde putkovi pa plánu. Idiot. Už babička i táta říkal, to jsem byl ještě malý kluk za hluboké totality, že z východu nikdy nic dobrého nepřišlo. A co se týče Gazy, je to tam fakt šílené, ale když Hamás povraždil lidi na festaku tak všichni Yale všichni aspoň to tak vypadalo, slavili jak o život. Tak to mají, co chtěli.jen děti je mi líto, ale v jejich případě to vidím takže se holt nedá nic dělat. Jsou to prostě šmahem teroristi, stejně jak Rus, rusy bych vypraskal z celého západu, když jsme tak prohnili, rus zůstává pořád Rusem. Pakaz je to. To jsem se rozkecal, ale už je to čtvrtý rok a stále jsem z toho na kaši, fakt jsem válku už nikdy nečekal. Tak jsem se tu vyblil a můžete mne soudit, mne je to fuk. Sláva Ukrajině. Bože to jsem se ale rozčílil. Mám obavy z voleb, za žádnou cenu bych nechtěl se dostat do stavu jako je Slovensko nebo Maďarsko, bohužel jazyk neumím a učit se mi už nechce, tak nevím kam bych emigroval. Ve škole jsem měl jen ruštinu no. Sorry.

host - 236.5 (?), 23.8.2025 23:03

Mně přijde divné, že v Gaze ukazují vyhladovělé děti, dokonce umírající hladem Přitom tam hladem nezemřel žádný dospělý. Je to vůbec možné?

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti28.8.2025
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Nestabilní pH v bazénu10.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz