Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak samozřejmě, že za přemnožení hrabošů nemůžou krtci wink. Ale kde to bylo před tím od krtků podryté, tak ve všech chodbičkách se ti hraboši zabydleli. Tam, kde si museli sami vyhrabat nové, tam bylo osídelní řidší. To je prostě fakt. Oni krtci, hraboši i myši jsou squateři, kde je volno, tam se nastěhují. Nový krtek napřed zabydlí chodbičky toho předchozího, proč by se namáhal. A prázdné chodby se dají najít lehce. Hromádky dělá krtek, jen když dělá nové chodby. Pak už je jen udržuje, sem tam vyhrábne trochu hlíny. Takže jak jsem jim na jaře kvůli sekačce hromádky rozhrabávala, tak pak už byly vidět i díry do země. I deštěm se chodbičky, které jsou někdy těsně pod povrchem, propadají.

Tam, kde se zalévá nebo mulčuje, tak se daří žížalám a za nimi se táhnou krtci. Přikládám dnešní foto záhonků. Zelené hnojení (svazenka) je komplet cik cak podryté. Teď na podzim to nevadí, ale když zalévaný řádek s mrkví celý krtek podryje, tak je to docela velká škoda.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika