Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jj, je to tak - tohle všechno budeme k žádosti přikládat, kromě c), protože na potoce žádné vodní dílo nemáme a kromě j) které nám příslušný ožp odpustí :-) 

Co se týče jámy v potoce, do které chceme zapustit skruž - raději jsem se také ptala, zda je nutný souhlas ožp. Načež mě úřednice začala přesvědčovat, že jde o stavbu a musíme mít projekt plus stavební povolení nebo ohlášení :-)  je to samozřejmě blbost, podle stavebního zákona par. 80 se o stavbu nejedná, jestliže se nemění směr toku korytem.

Načerno ale nic dělat nemůžeme, protože v sousedním baráku bydlí fizlacka a udavacka, která na mě už dvakrát zavolala policajty, když jsem na zahradě pálila klacky (naštěstí bylo vše v souladu s vyhláškou). Když má někdo blbe a zavistive sousedy, bohužel musí shánět razítka! A hádat se s úřady, které se mermomoci snaží všechno na nějakou vyhlášku či zákon napasovat.

Povodí Moravy a Správa povodí Dyje už nám tu díru do potoka schválily (žádali jsme paralelně o jejich stanovisko k čerpání vody i k díře) :-) 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika