Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To jsou obecné amylné floskule. To, že by "rytí v zemi" nebylo "in" je nesmysl, pravda je taková, že většina lidí, kteří pracují na to prostě nemají čas. A to jednak díky práci, a také z důvodu jiných lákadel. Navíc se zahrádkářením řešinlo zcela nedostatečné zásobování potravinami za bolševika.

Je to parné na většině sousedů v okolí, zeleninovou zahradu zredukovali na jeden skleník a záhon s rajčaty a bylinkami, nebo jen na ovocné stromy a zmíněné bylinky.  Na místě původních záhonů je trávník, někdy bazén, nebo domeček pro děti, nebo pergola. V žádném případě ale není pravda, že by práci na zahradě považovali za něco nepatřičného, nebo něco, co by "nebylo in". Jen místo pečlivé údržby zeleninových záknů udržují například ortodoxně opečovaný trávník.   

U dětí je to neměnné,  nějak si nevzpomínám na žádné dítě, které by zbožňovalo trvalou práci na zahrádce, v dětství jsem to sám  (a mí vrstevníci též), bytostně nenáviděl. Zahradě se většina lidí začne cíleně věnovat v dospělosti.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika