Růže II
|
|
 |
 |
host - 230.129 (?) 26.4.2010 9:55
ahoj-tak ty historické --Coupe de Hebe, Mous Seux Ancienne ,Triginti Petala , William Lobb, Alba Maxima. před nimi mám v řadě Louise Odier, Souvenir de Malmasion , Odile Masqulier a Rose de Cisteriens.,,,,ta poslední má jen jeden pupen- doufám, že se spraví. ve třetí řadě před nimi do půlkruhu je 9. ks Tantau růží. to je asi letos vše. zdraví Kája
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 209.6 (?), 24.4.2010 13:45, zobrazeno: 17762x
Už to bylo dlouhé, tak zakládám nové téma. Ilse Krohn Superior raší!!!Dnes odstraním suché výhony N.Dawn a koupila jsem v tesku 2 klematisy-modrý a bílý, už jsou na místě.Eva
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 230.129 (?), 24.4.2010 15:32
Evo -já to samé, ale v Lidlu. mám už jich 15ks. pořád přesazuji, tak to moc nevyniká. letos už snad je dokonáno. nemám už sílu.dnes jsem dorazila výsadbu růží Tantau-. 9.kusů.teď už se můžu těšit--- pokud se podařilo.trochu teplého deště by v noci neškodilo. zdraví Kája
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 96.2 (?), 24.4.2010 20:04
zdravím, tak tedy s novou sezónou nové vlákno - prima! Do starého jsem psala, co zmrzlo, tak ted napíšu co nového. Byla tady velká chvála na pana Šípa, tak jsem si objednala Mozart, Rose de Rescht a mme Isaak Pereire (přes upozornění že namrzá jsem neodolala). Z růžové školky mám Rosarium Uetersen a Heidetraum. Jejich dobrá pověst nelhala, od obou mám překrásné, mohutné sazenice - už jsou v zemi. tři nové Clematisy jsem ještě nezasadila.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 230.129 (?), 24.4.2010 22:52
Ahoj Dano- od p. Šípa mám na podzim sá zené 4. historické. je to velice solidní dodavatel. přišly velké, silné sazenice a nebyly drahé. jsem na ně velmi zvědavá, tento druh růží jsem ještě neměla.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 230.129 (?), 24.4.2010 22:53
taky jsem zapoměla---- KÁJA
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 96.2 (?), 25.4.2010 20:12
ahoj Kájo! Jaké historické sis koupila? Já jsem si taky chtěla koupit historické, ale ty co jsem si vybrala, zrovna neměl, tak počkám na podzim
Dana
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 96.2 (?), 25.4.2010 20:16
p.s. no vlastně měl ty dvě, co jsem koupila. Dneska jsem se dívala na moji milovanou eden rose a vypadá to, že jí budu muset střihnout až skoro k zemi. Škoda, byl to už tak krásný keř, přes dva metry. No, alespoň nezmrzla celá.
Dana
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 230.129 (?), 26.4.2010 9:55
ahoj-tak ty historické --Coupe de Hebe, Mous Seux Ancienne ,Triginti Petala , William Lobb, Alba Maxima. před nimi mám v řadě Louise Odier, Souvenir de Malmasion , Odile Masqulier a Rose de Cisteriens.,,,,ta poslední má jen jeden pupen- doufám, že se spraví. ve třetí řadě před nimi do půlkruhu je 9. ks Tantau růží. to je asi letos vše. zdraví Kája
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|