Popínavá růže

host - 198.107 (?)
16.5.2007 16:50

Já po u Starkla taky neutrpěla újmu...z 30 frigo sazenic jahod,malin,rybízu a růžičky se nechytily dvě jahody,což mi přijde celkem normální a nehodlám to reklamovat...vše prostokořenné,ale s hezky vyvinutými kořeny...

Nicméně pro velkou hortenziia klematis si dojedu radši osobně :-)

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18317), 7.7.2007 13:07
2100 Kč? To jste se snad přepsal....

host - 230.20 (?), 16.7.2007 9:52

Pane Vysloužil, bohužel jsem se nepřepsal. Podívejte se na http://www.garten.cz/e/cz/982-rosa-climbing-lady-hillingdon-ruze/

případně na http://www.havlis.cz/seznam.php?menuid=3

šeříky 1200 - 1700 Kč.... docela bomba.

mirahou - (3), 19.4.2005 21:47
Musím zareagovat,protože u Starkela nakupuji již dlouho,a i když je sice dražší,nikdy mě nezklamal! Pro zboží nemusím nikam jezdit,a vždy přišlo vše tak jak je potřeba sázet a v nejlepším pořádku.A mám zkušenosti jak s ovocem,tak popínavymi i soliterními růžemi, i stromky do živého plotu!

host - 176.186 (?), 23.3.2006 10:55

Ja mam se starklem jen spatné zkusenosti. Pri objednavce 5 ks jeho zbozi, vsechno byly zmetky. Stromek tresne byl suchy, po reklamaci prisel prut, kdo vi co to bude. Merunka mela klejotok a uz je sucha. Kanadska boruvka, misto ni prisla obycejna. Jablon je sama msice. Brectan prisel zlomeny, po reklamaci prisla poukazka na slevu  z dalsi ojednavky, ne penize, takze jsem ji vyhodil protoze po spatnych zkusenostech si tam nic neobjednam.

Starkl ne zahradnik, ale podvodnik.

host - 48.214 (?), 14.5.2007 17:47

Od Starkla jsem objednala letos prvně.Všichni mě před tímto obchodem varovali,ale já si nedala říct,neboť dvojbarevnou hrušku jinde nenabízeli.Tak jsem udělala větší objednávku a čekala.Čekala jsem přes dva měsíce.Zboží bylo odesláno v pátek a přes víkend odpočívalo na poště (to bych od zahradníků neočekávala).Několik rostlin došlo uhnilých,telefon měli pár dnů vyvěšený,nebo ho odmítali zvedat.Na dotaz,který jsem v nouzi odeslala e-mailem mi byla zaslána automatická odpověď,která se netýkala mého dotazu.Některé kytky jsem zaslala hned zpět,ostatní uhnívají postupně i přes mé dobré zahradnické zkušenosti.Jsem znechucená a příště si nechám poradit od druhých.Nyní mi bylo doporučeno zahradnictví Lebiš,tak jsem zvědavá,jestli jsou opravdu o tolik lepší:-)

ve.ri - (32), 14.5.2007 22:30
Se Starklem mam celkem az na nekolik vyjimek dobre zkusenosti. Ruze vsechny krasne kvetou jiz nekolik let a nezhynula zadna, okrasne kere se take chytily vsechny, pouze je problem s letnickami. Pelargonie mi zhynuly temer vsechny.

host - 35.187 (?), 16.5.2007 16:13
Nestrašte! letos jsem u Starkla objednala poprve,a zatím ještě čekám. Sice už 3měsíce,ale snad to nebudou vyhozené penízky! Zdar všem zahradníkům i jejich zahradám. Marcela

host - 153.100 (?), 16.5.2007 16:41

Starkl neni dokonalý, pokud člověk ví co u něj objednat a co je riziko a jakou může čekat dodací lhůtu, pak se od něj dají získat zajímavé rostliny.

Ohledně stížností na prostokořenné rostliny - ano, ty jsou rizikové, ale popravdě, není to spíš ve tom, že je to prostě zásilkové zahradnictví než v tom, že je to zrovna Starkl? Já je objednával jinde a výsledek byl stejný.

Nakonec - neuchycené rostliny jsem nafotil, poslal Starklovi emailem a získal kredit, za které jsem mohl nakoupit nové rostliny. Žádný problém. Ta firma není dokonalá, ale ani mi nepřijde neseriózní.

Martin.

M.Amihaesei - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (188), 16.5.2007 16:42
Dalo by se říct - Starkl jak kdy a jak komu - já si jsem dělal letos objednávku cca za 2 000 - objednával jsem ovocné stromky  a keře, vinnou révu, kiwi aj.
vše došlo nejen dobře zabalené ale hlavně životaschopné. Zatím se vše ujalo. Zvláště stromky - švestka a třešeň byly velmi kvalitní, silný rovný kmínek, rozvětvení.... já si nemůžu na tuto zásilku stěžovat. Kiwi sice utrpělo ze začátku změnou podmínek, ale už jsou na něm nové listy. Nedávno mu sice dalo na frak krupobití, plůdky ovocných stromů utrpěly také, ale nebude to tak hrozné.

host - 198.107 (?), 16.5.2007 16:50

Já po u Starkla taky neutrpěla újmu...z 30 frigo sazenic jahod,malin,rybízu a růžičky se nechytily dvě jahody,což mi přijde celkem normální a nehodlám to reklamovat...vše prostokořenné,ale s hezky vyvinutými kořeny...

Nicméně pro velkou hortenziia klematis si dojedu radši osobně :-)

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz