Popínavá růže
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 230.20 (?), 16.7.2007 9:52
Pane Vysloužil, bohužel jsem se nepřepsal. Podívejte se na http://www.garten.cz/e/cz/982-rosa-climbing-lady-hillingdon-ruze/
případně na http://www.havlis.cz/seznam.php?menuid=3
šeříky 1200 - 1700 Kč.... docela bomba.
|
|
 |
|
 |
 |
|
mirahou - (3), 19.4.2005 21:47
Musím zareagovat,protože u Starkela nakupuji již dlouho,a i když je sice dražší,nikdy mě nezklamal! Pro zboží nemusím nikam jezdit,a vždy přišlo vše tak jak je potřeba sázet a v nejlepším pořádku.A mám zkušenosti jak s ovocem,tak popínavymi i soliterními růžemi, i stromky do živého plotu!
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 176.186 (?), 23.3.2006 10:55
Ja mam se starklem jen spatné zkusenosti. Pri objednavce 5 ks jeho zbozi, vsechno byly zmetky. Stromek tresne byl suchy, po reklamaci prisel prut, kdo vi co to bude. Merunka mela klejotok a uz je sucha. Kanadska boruvka, misto ni prisla obycejna. Jablon je sama msice. Brectan prisel zlomeny, po reklamaci prisla poukazka na slevu z dalsi ojednavky, ne penize, takze jsem ji vyhodil protoze po spatnych zkusenostech si tam nic neobjednam.
Starkl ne zahradnik, ale podvodnik.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 48.214 (?), 14.5.2007 17:47
Od Starkla jsem objednala letos prvně.Všichni mě před tímto obchodem varovali,ale já si nedala říct,neboť dvojbarevnou hrušku jinde nenabízeli.Tak jsem udělala větší objednávku a čekala.Čekala jsem přes dva měsíce.Zboží bylo odesláno v pátek a přes víkend odpočívalo na poště (to bych od zahradníků neočekávala).Několik rostlin došlo uhnilých,telefon měli pár dnů vyvěšený,nebo ho odmítali zvedat.Na dotaz,který jsem v nouzi odeslala e-mailem mi byla zaslána automatická odpověď,která se netýkala mého dotazu.Některé kytky jsem zaslala hned zpět,ostatní uhnívají postupně i přes mé dobré zahradnické zkušenosti.Jsem znechucená a příště si nechám poradit od druhých.Nyní mi bylo doporučeno zahradnictví Lebiš,tak jsem zvědavá,jestli jsou opravdu o tolik lepší:-)
|
|
 |
|
 |
 |
|
ve.ri - (32), 14.5.2007 22:30
Se Starklem mam celkem az na nekolik vyjimek dobre zkusenosti. Ruze vsechny krasne kvetou jiz nekolik let a nezhynula zadna, okrasne kere se take chytily vsechny, pouze je problem s letnickami. Pelargonie mi zhynuly temer vsechny.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 35.187 (?), 16.5.2007 16:13
Nestrašte! letos jsem u Starkla objednala poprve,a zatím ještě čekám. Sice už 3měsíce,ale snad to nebudou vyhozené penízky! Zdar všem zahradníkům i jejich zahradám. Marcela
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 153.100 (?), 16.5.2007 16:41
Starkl neni dokonalý, pokud člověk ví co u něj objednat a co je riziko a jakou může čekat dodací lhůtu, pak se od něj dají získat zajímavé rostliny.
Ohledně stížností na prostokořenné rostliny - ano, ty jsou rizikové, ale popravdě, není to spíš ve tom, že je to prostě zásilkové zahradnictví než v tom, že je to zrovna Starkl? Já je objednával jinde a výsledek byl stejný.
Nakonec - neuchycené rostliny jsem nafotil, poslal Starklovi emailem a získal kredit, za které jsem mohl nakoupit nové rostliny. Žádný problém. Ta firma není dokonalá, ale ani mi nepřijde neseriózní.
Martin.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 198.107 (?), 16.5.2007 16:50
Já po u Starkla taky neutrpěla újmu...z 30 frigo sazenic jahod,malin,rybízu a růžičky se nechytily dvě jahody,což mi přijde celkem normální a nehodlám to reklamovat...vše prostokořenné,ale s hezky vyvinutými kořeny...
Nicméně pro velkou hortenziia klematis si dojedu radši osobně :-)
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|