Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jedna z mých keřových růží (noname z Unihobby, žlutá) nasazuje hodně poupat, ale rozvinuté květy velmi rychle opadavaji, vydrží maximálně dva dny. (Zatimco na jinych kericich trčí obrovské hnednouci kvety, dokud je neodstrihnu.) Jinak je růže zdravá, již pěkně vzrostlá, tak ji nechci vyměňovat za jinou. Dá se tato "kratkokvetost" nejak ovlivnit (hnojenim, zalivkou, řezem...)?

Popinava růže je privazana k plotu a mela jiz nejmíň stovku velkych květů. Rostou ale na velmi slabych vyhonech, takže cely keř vypadá zvadle - stonky i cele vetve se pod tíhou množství květů ohybaji k zemi, obcas se i neco ulomi. Hnojim moc, málo, nebo v hnojivu neco chybi? Hnojim konskymi koblizky. Nebo mam dat pod ruzi ještě nejakou oporu? Serezavat spíš vic nebo míň?

P.S. Vloni jsem si koupila "značkovou" růži, která měla být ostře červená, ale zatím (měla jen jeden květ)  je světle růžová. Změní se to ještě? :-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika