Prodej sazenic - Krausovi Mělník
|
|
 |
 |
host - 171.192 (?) 26.6.2013 20:07
Také se připojím k diskuzi.Loni na jaře ke konci května, když už bylo jasné, že některé sazenice nepřežily kruté holomrazy, jsem vyhledal na netu tel.na p.Krause, jelikož je nedaleko a oslovil ho, jestli nemá ještě nějaké sazenice.Nabídl mi Saphiru, což je kříženec RR a RB.Některé narostly přez 2 m, některé méně.Z 60 sazenic na podnoži SO 4 se všechny ujaly.Při koupi sazenic mi slíbil, až pojede kolem, že se podívá, kde je problém.Potvrdil, že zmrzly.Takže samá chvála.Letos již mají krásné květenství a je vidět jak jsou vitální.Doufám, že udělám alespoň nějaký burčák.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 254.113 (?), 31.12.2009 8:55
Doporučuji Vinná réva-Knížek.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 254.113 (?), 31.12.2009 10:00
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 32.150 (?), 26.6.2013 12:56
Vinařství Kraus na Mělníku - výborná zkušenost s nákupem sazenic! V listopadu 2012 zakoupeno a osobně odebráno 40 sazenic odrůdy Hibernal na podnoži 5 BB Kober, v krátké době byly ručně zasazeny, všechny se ujaly a v současné době již délka některých výhonů dosahuje 50 cm ( vinařská oblast Čechy, podoblast mělnická ).
PN
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 171.192 (?), 26.6.2013 20:07
Také se připojím k diskuzi.Loni na jaře ke konci května, když už bylo jasné, že některé sazenice nepřežily kruté holomrazy, jsem vyhledal na netu tel.na p.Krause, jelikož je nedaleko a oslovil ho, jestli nemá ještě nějaké sazenice.Nabídl mi Saphiru, což je kříženec RR a RB.Některé narostly přez 2 m, některé méně.Z 60 sazenic na podnoži SO 4 se všechny ujaly.Při koupi sazenic mi slíbil, až pojede kolem, že se podívá, kde je problém.Potvrdil, že zmrzly.Takže samá chvála.Letos již mají krásné květenství a je vidět jak jsou vitální.Doufám, že udělám alespoň nějaký burčák.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |