|
Elektrická motyčka Gardena 600/36, 8.5.2010 Dobrý den rád bych se zeptal zda někdo používá elektrickou motyčku GARDENA 600/36. Jaké jsou zkušenosti a rady, když už je cena jedna s těch vyšších.
Děkuji. |
 |
Elektrický kultivátor, 7.5.2010 Dobrý den rád bych se zeptal zda někdo používá elektrickou motyčku GARDENA 600/36. Jaké jsou zkušenosti a rady, když už je cena jedna s těch vyšších.
Děkuji. |
 |
|
 |
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.12.2009 Stojí za shlédnutí |
 |
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.12.2009 Doporučuji Vinná réva-Knížek. |
 |
Domácí pekárna, 13.12.2009 Dobrý den, tak pokud mohu doporučit, tak výbornou pekárnu UNOLD 68511.Stačí vyhledat na netu.Má dva hnětače a oproti Panasonicu který má hnětač jeden má chleba nadýchanější, prostě jinak uhnětený.To je moje osobní zkušenost s... celý příspěvek > |
 |
Odroda talisman, 24.11.2009 Děkuji za odpověď, mám letos vysazené Vostorg, Velika,Rhea, Heliotrop a Kišmiš Moldavský.Tak nevím která odruda by se v květu s Talismanem setkala. |
 |
Odroda talisman, 24.11.2009 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký opylovač je nejvhodnější pro odrůdu Talisman?
Děkuji. |
 |
Hnojenie vinica konskym hnojom, 5.10.2009 Je lepší révu pohnojit vyzrálým koňským hnojem teď na podzim nebo až na jaro?
Děkuji Mates. |
 |
Gril Weber, 12.8.2009 Ještě se zeptám používá někdo barbecue produkty Steven Raichlen? Jsou tu dobré věci a hlavně se mi líbí ta souprava na grilování kuřat.
Mates. |
 |
Gril Weber, 5.8.2009 Děkuji za odpovědi a za dobré rady.Přesvědčili jste mě ke koupi grilu Weber gril One - Touch Gold Special Edition 57 cm, bude stačit a za ušetřené peníze dokoupím příslušenství. Jen bych se ještě rád zeptal zda někdo vlastní literaturu týkající se... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Gril Weber, 4.8.2009 Dobrý den chtěl bych se zeptat zda někdo z přítomných používá gril na dřevěné uhlí Weber®, jaké jsou zkušenosti a doporučení.Přemýšlím o grilu Weber gril One - Touch Gold Special Edition 67 cm a tak bych byl moc rád za případné rady.
Děkuji... celý příspěvek > |
 |
Pergola - krb a gril, 1.8.2009 Taky by mě zajímalo zda se staví zahradní krb s ytongu. |
 |
Který skleník zvolit? V, 26.12.2008 Dobrý den mohu vřele doporučit skleník V&P. S kvalitou, montáží a zpracováním jsem velmi spokojen. Žárově zinkovaná konstrukce a pevnost této konstrukce něco vydrží. |
 |