Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tmave bobule poskodzuju vtaky hmyz skor ako biele... z mojho laickeho viacrocneho pozorovania to vyzera celkom jednoznacne pravda. Urcite z hladiska poskodenia vtakmi a muskami octomilkami. Octomilky su velmi nebezpecny skodca, nepoznam ziadnu ochranu proti nim (mozno len flase s navnadou). Jednoznacne idu po tmavych bobuliach. Mozte mat sietky proti vtakom, proti osam, ale octomilky a mravce sa vzdy dostanu dnu. S tymito dvoma si neviem poradit. 
Dnes som pozeral velmi neskoru odrodu Moldova, ktora je len na cca 60% vyfarbena a uz vidim dobance od vtakov a pritom vedla ma biele odrody, ktore su uz zrele. Moldova je silne kysela.
Toto som videl aj na tmavocervenych odrodach broskyn, tie sa vyfarbia ked su este celkom tvrde, surove a vtaky i hmyz uz idu do nich... je to jasny rozdiel oproti bledsim odrodam, ktore su napadane az podstatne blizsie k zrelosti.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika