Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobry den, mohu poprosit o radu ohledne rustu revy v druhem roce? Sice jsem si neco uz nacetla, ale stejne v tom nemam jasno. 

Minuly rok jsem vysadila revu (asi 5 sazenic), nektere rostly vice nektere mene. Letos v unoru jsem je vyvazala v pozadovane vysce do oblouku, ale kdyz ted zacaly rasit, rasi jen dole. Prijde mi divne, ze je to jen dole, vzdyt takova zima nebyla? A co ted, bud jsem cetla, ze vyvazat nebo strihnout dole na jedno ocko a nechat rust cely rok novy kminek (to jsem neudelala, protoze jsem myslela, ze vyrasi ty ohnute pruty - na strihu byly zelene). Pak jsem jinde cetla ze mohu nechat kminek pokracovat z nejhorejsiho ocka, to bych rada. A prosim o radu co ted - mam tedy vsechny vyhony pod nejhorejsim vylamat? A kdyz je vylamu, kde budou rust listy?  

Potrebovala bych fak odpoved "pro blbe", nevim, jak s tou revou pokracovat ted, abych z nich vypestovala pekne kere. Chtela jsem stredni vedeni revy. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika