Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4   
         
host - 7.160 (?) 
24.10.2017 16:28

žabie kvákanie je v prírode prirodzený zvuk tak ako aj hrom počas búrky. brechot psa v prírode prirodzený nie je nakolko pes je vyšlachtený vlk so stratou inteligencie. pes je jediný živočíšny druh ktorý sa podaril vyrobiť človeku tak aby mu bol povolný. je to zviera bez hrdosti a neutíchajúci štekot na psychiku vplýva uplne inak ako občasný hrom alebo vytrvalé kvákanie žiab. milióny rokov evolúcie neoklameme ať se ako snažíme

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
      
Aktiyata - (4) - 204.31 (?), 13.2.2016 21:53

Pane Jiří, možná soudíte podle sebe, ale takhle hrbit záda před sousedem, to není zrovna dobré. Paní jistě platí za svého psa poplatek. Určitě pes neštěká neustále a že si zaštěká, tak ať si zaštěká. Zamindrákovaný soused je horší jak podebraná pata. Měla jsem podobného. Už je 8 let klid. Jak jsem to udělala? Budete se divit. Zaběhla jsem na městský úřad odbor vnitřních věcí, vysvětlila jsem situaci, udělali mi protokol, kde jsem uvedla, že mám obavy, aby mi nehodil přes plot otrávenou návnadu. Kopii jsem si odnesla a řekla o tom sousedovi. Mám klid bez hrbení. Pokud paní ukáže, že se ho bojí, tak je konec. Diskuse je sice stará, ale třeba to někomu dalšímu pomůže. Jitka

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 167.238 (?), 24.10.2017 16:45

správny pes šteká vtedy keď to je žiadúce, nesprávny čokel šteká hocikedy. po bohatých skúsenostiach s čoklami tie nesprávne v susedstve strielam. s majitelmi nezjednávam, je to márne, len ich upozorním a dohodneme sa na čase odstránenia nepríjemného štekania. výber spôsobu odnaučenia štekaniu je na ňom, ak však to majitel so psom nestihne do ćasu na ktorom sme sa dohodli, psa zastrelím a majitelovi zaplatím 260 eur vo forme pokuty za poškodzovanie cudzej veci. 260 eur to je aj vtedy keď má čoklov 10 a stane sa len jeden skutok.  overené na vlastnej koži a účinné :}

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 167.238 (?), 24.10.2017 16:53

presnejšie povedané všetci sme povinní neobťažovať susedov smradom, hlukom, priamym svetlom, dotykom a chuťou :} 5 zmyslov, čuch, sluch, zrak, hmat a chuť ktorými vnímame okolie. posledné dva môžme v tomto prípade zanedbať nakolko reagujú len na priamy kontakt ale prvé tri zanedbať nemôžme, sme povinný ich rešpektovať! a za svoje konanie niesť zodpovednosť. niet horšieho suseda ako je arogantný sused. nikto sa nesťažuje na štekot neexistujúceho psa, alebo na svetlo v tme.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 167.238 (?), 24.10.2017 16:58

bez vetra sa ani lístok nepohne. otázka je čo mi je prednejšie. dobré susedské vzťahy alebo nevychovaný čokel. vychovaný, tichý pes ktorý zabreše vtedy keď niekto vojde do dvora nevadí nikomu.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 157.239 (?), 25.10.2017 14:32

Jak to řešit v bytovém domě?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 19.199 (?), 20.2.2016 7:38

Mám chatu v Brně a bohužel jiný přístup k ní není než projít kolem domu lidí, kteří mají venku vlčáka.Ten řve / zná mě už víc jak 8 let/ ještě když jsem cca 100 metrů od domu, pak doslova skáče na pletivo plotu a zuřivě štěkáe dokud se neztratím z dohledu.Věřte mi, když se totéž opakuje při zpáteční cestě, mám z toho docela nervy a zkažený celý den.Nejsem sama, ostatním to také vadí ale majitelka tvrdí, že tak aspoň ví, že někdo jde KOLEM jejího domu.Co na to říct?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
Aktiyata - (4) - 204.31 (?), 13.2.2016 21:47

Dobrý den, vyměňte souseda. To bude nejlepší. Když tady čtu ty chytráky, co Vám vyčítají, že máte psa nevychovaného, tak mám husí kůži. Vykašlete se na diskuzi, dejte si kafe a podrbejte psa. Zašla bych na obecní (městský) úřad a stěžovala bych si na souseda.  Odbor vnitřních věcí. Tam bych uvedla, že mne neustále nadává a bla, bla a že mám strach, aby mi nehodil do zahrady otrávenou návnadu. Tím bych skončila veškeré trápení se sousedem a sousedovi bych to řekla. Žádná ohnutá záda. Ne, ukázat, že je vám lhostejný a že se ho nebojíte. Jinak budete mít peklo. Ten Váš soused mi připadá zamindrákovaný. Každý pes štěká. Mám dva. Také štěkají. Podobný problém jsem řešila před 8mi lety. Zaběhla jsem na městský úřad odbor vnitřních věci, nechala jsem si napsat protokol, kopii jsem dostala a vyřídila jsem to se sousedem. Doteď mne zdraví a ani necekne. Kdyby psy štěkali 24 hodin v kuse, tak se jich ani nevšimne. Nehrbte se.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 139.178 (?), 15.2.2016 7:44

Co to tady píšete za návody.Přeci když pes štěká při odjezdu páníčka tak to pochopím.Má vztek, že tam bude zase celý den sám.To se naučí a dělá to celý život.Přece není normální, že štěká v kuse v noci i 5 hodin.Na vchodové dveře.Taky jsme měli psy a když štěkal, tak jsme třeba i v noci šli a toho ježka jsme mu vzali a odklidili.To k vůli sobě a světe div se, i k vůli sousedům.Tak se mají lidi chovat a ne si chodit stěžovat, že si někdo na ně stěžuje.Ted to bylo v televizi, mám dojem v černých ovcích.Pan majitel psů se hájil, že tam bydlel první a podobné bláboly.Dostal za uši.Odsud až potud.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 119.79 (?), 20.2.2016 23:52

Když nechcete psovi dát vyoperovat hlasivky, tak sousedovi nezbývá, než si koupit taktvaný "Antištěk". Co to je, najděte si na netu. Je to dost účinné, pokud Váš pes není hluchý.

Obracet se na úřad je pitomost. Nemohou se sousedem nic, teda dokud Vám psa neotráví a dokud Vy mu to otrávení Vašeho psa jednoznačně neprokážete.

Máte psa nevychovaného, pořád štěká a odmítáte ho ukáznit, tak sousedovi nezbývá, aby Vám s tou výchovou čokla pomohl.  Jestli máte společný plot a psa míváte přes noc venku, nevím. Pokud ano, tak je řada možností, jak vychovávat sousedova psa přes plot, ale to sem nepatří protože o radu žádáte Vy a ne Váš soused.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?30.4.2024
Úprava vody magnetickým polem29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika